• Sukces medialny ACTION Autor: ~S_Holmes [79.190.178.*]
    Pomysł naszego forumowego kolegi Asdf, który zasugerował kilka dni temu byśmy rozpropagowali rolkę ecoACTION o butelkomacie w swoich mediach społecznościowych okazał się niesamowitym sukcesem medialnym i od tamtej pory do tej chwili filmik ma już ponad 74 tysiące wyświetleń. Żaden tego typu film informacyjny wyprodukowany przez ACTION przez 10 lat funkcjonowania kanału spółki na Youtube nie zdobył takiej popularności, w tak krótkim okresie czasu. Maksymalnie do tej pory to było 25 tys. wyświetleń uzbierane przez wiele lat, a nie w kilka dni. Zważając, że akcjonariuszy ACTION jest około pięciuset, to na wynik przełożyło się coś znacznie więcej i już teraz żartując, nie wiem, czy ten sukces to sam rewelacyjny automat kaucyjny ACTION, czy znak X na dziennikarzu znanej stacji TV, jest tego przyczyną? Co sądzicie? Odnośna rolka ACTION jest tutaj: https://www.youtube.com/@actions.a.5091/shorts
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.190.141.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Jest OK; Re: Sukces medialny ACTION Autor: ~S_Holmes [79.190.178.*]
    Dzisiaj pękło 100 tysięcy wyświetleń fajnej ecoACTION rolki, która stała się wesołym wiralem. Dzięki temu pewnie i kurs naszej ulubionej spółki w pewnym momencie nieźle napompujemy. Szkoda, iż ze względu na otoczenie światowe i lokalne dzisiaj bardziej to okazja do zakupów, a nie sprzedaży. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych, a także tych co odłożyli na tańsze i okazyjne zakupy akcji ACT.
  • Re: Jest OK; Re: Sukces medialny ACTION Autor: ~bywalec [195.85.209.*]
    Bry wieczór,
    nurtuje mnie kwestia do jakich graczy trafimy ? i może przy raportach za IV kwartał coś o tym będzie....
    póki co Bidra z rozmachem wstawi ok. 3000 recyklo od RVM do końca roku, a firma z okolic Wawy,
    dobrego weekendu i ciekawy Q się szykuje.
  • Do Bywalca; Re: Jest OK; Re: Sukces medialny ACTION Autor: ~S_Holmes [79.190.178.*]
    Dnia 2025-10-17 o godz. 18:23 ~bywalec napisał(a):
    > Bry wieczór,
    > nurtuje mnie kwestia do jakich graczy trafimy ? i może przy raportach za IV kwartał coś o tym będzie....
    > póki co Bidra z rozmachem wstawi ok. 3000 recyklo od RVM do końca roku, a firma z okolic Wawy,
    > dobrego weekendu i ciekawy Q się szykuje.
    [...]

Dobry wieczór Bywalcze. Sprawdziły się Twoje życzenia (jw.), weekend wypada dobry, także za sprawą ostatniego raportu DM BOŚ i ceny docelowej 12M: 36 zł za akcję . W sprawie zmian w akcjonariacie już wcześniej sygnalizowałem koledze Asdf,  że szykuję się coś napisać, ale całkiem w osobnym wątku - może będziecie mieć jakieś swoje w tym zakresie przemyślenia. Poproszę o odrobinę cierpliwości więcej, bo cały czas mi brak swobodnego czasu na to. Jako, iż Ty Bywalcze, jak ja i wielu wiarusów z forum, jesteśmy długodystansowcami, to też dobrze, że studzisz nastroje związane z recyklomatami, bo przecież nie chodzi o zbyt szybki wzrost kursu, a później gwałtowny spadek - długodystansowcom zależy na wzroście ustawicznym, ale niekoniecznie szybkim, albowiem w dłuższym okresie, będziemy mogli dokupić akcji, solidnych perspektywicznie, z całkiem innych dochodów, które pojawią się w tym czasie. Tutaj też dorzucę trochę na ochłodzenie niektórych głów zafascynowanych wyceną 36 zł, że nie tylko "Bidra" wybrała RMV, ale ostatnio i Lewiatan, i Auchan... Dodatkowo, gdy pojawiła się wcześniejsza wycena 27,20 zł to też trochę trwało zanim do takiej ceny doszliśmy, a ostatnio i przekraczaliśmy podczas sesji 30 zł z kawałkiem. Po prostu są jeszcze poważni, nie wymienieni z nazwy "gracze", którzy podobnie, jak my, są długodystansowcami. To tylko świeżakom zależy, by szybko wzrosło; zarobią swoje "małe coś niecoś" i się  wycofają. Nam wiele lat temu zależało na minimum 35 zł. Dochodzimy do tego. Ze swojej strony dałem dla siebie ramy czasowe ewentualnego wyjścia 35 zł, ale i lata minimum 2027-2028. Obecnie patrząc w przyszłość oceniam, że będzie kurs znacznie większy. Więc trwam w optymistycznej nadziei. Ty również bywaj! Pozdrawiam serdecznie.

[x]
ACTION 1,87% 29,95 2025-10-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.