Cos mi sie wydaje że Pan Lubinski popsuł spekulacji całą akcje dump and pump. Chyba troche za duzo powiedział. Zaplanowane dołowanie kursu nie wyjdzie, kto im odda akcje jak mamy wyłożone kawa na ławe ze kontrakt na ammo, podkreślam -altyleryjską jest na dniach. Niech spróbuja zrzucić, to sami oddadzą akcje.
Cóż, poważni inwestorzy przecież nie wchodzą na bankiera, więc nie wiedzą, że my wiemy i oddadzą nam za pół darmo :)
Mnie jeszcze ciekawi ta część o zabezpieczaniu potrzeb sprzedażowych i dystrybucyjnych Northropu. Nic o tym nie było w memorandum. Czy Niewiadów będzie pośrednikiem w sprzedaży? A może będą produkować na zlecenie Northropu? Zobaczymy. A państwo Lubińscy mają 100 mln akcji, więc raczej nie intersuje ich podebranie ulicy tych kilku tysięcy akcji. To raczej zagrywki cpara.
Tak w tym wywiadzie jest mnóstwo smaczkow oprocz tego kontraktu. Oczywiscie Pan Lubinski ma pewnie na spekułe wywalone. Tylko spekuła płacze bo nie bedzie na pensje dla troli :)
Mnie tylko ciekawi, czy Pan Lubiński konsultował z zarządem ewentualne odpowiedzi przed wywiadem. Ale wygląda na to, że rzeczywiście skupiony jest stricte na technikaliach i realnym działaniu firmy, nie owija w bawełnę. Szczegółów oczywiście nie wskazał, ale tyle smaczków przedstawił, że to aż zaskakujące. Ciekawe, czy zabieg z tymi 4 milionami był typowym zabiegiem zrzutu przed giga espi. Bo to pierwsze z pozoru krótkoterminowego "nie pozytywne" Espi od nie pamiętnego czasu. W każdym razie Mroczny, dzięki za research. Spekuła już raczej nie za wiele podziała.