przeczytajcie sobie o firmie amerykanskiej last energy energoinstal wspolpracuje z ta firma firma buduje i bedzie budowac reaktory na calym swiecie tu bedzie kosmos
Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują, do tego zaskakująco dobre wyniki finansowe oraz bardzo pozytywna SAT, a jakieś trollobarany pytają o konkrety potwierdzające wzrost kursu jak i zainteresowanie walorem..........brak słów na tą żenadę :))
Dnia 2025-10-12 o godz. 11:48 ~MocneGraby napisał(a): > Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują, do tego zaskakująco dobre wyniki finansowe oraz bardzo pozytywna SAT, a jakieś trollobarany pytają o konkrety potwierdzające wzrost kursu jak i zainteresowanie walorem..........brak słów na tą żenadę :))
O tych dobrych wynikach finansowych to się już wypowiedziałem na innym wątku : Re: i po wzrostach
Dnia 2025-10-07 o godz. 09:58 ~max napisał(a): > ty widzisz upychanie ,a ja widzę zbieranie, >>> dużo dobrych informacji <<< , >>> plus dobre wyniki <<<,
Dużo dobrych informacji !!! . Czuli jakich ? , może to że firma straciła 98 par rąk do pracy , to dobre info ??? . Z 214 pracowników w 2024 roku , do 116 osób w 2025 roku . (informacja : nota 34. w sprawozdaniu finansowym za 1 półrocze ) Dodatkowo dobre wyniki Acha : - Nota 1. Zmiana wartości środków trwałych , zmniejszenie o 28.518.000 zł. Wartość umorzenia z tytułu sprzedaży ZEC Energoservice Sp. z o.o. , o 11.248.000 zł. Nota 1a. Zmniejszenie wartości z tytułu zbycia praw do wieczystego użytkowania gruntów , po sprzedaży ZEC Energoservice o 6.154.000 zł. I z tego tytułu (sprzedaży spółki córki ZEC Energoservice ) uzyskano przychód w 1 półroczu Wykazany w Nocie 15. Pozostałe przychody 11.640.000 zł. A mimo to zysk GK Energoinstal za 1 półrocze wyniósł to 3.423.000 zł. , a to daje 0,19 zł. na 1 akcję .
Dnia 2025-10-13 o godz. 13:18 ~Jack napisał(a): > Dnia 2025-10-12 o godz. 11:48 ~MocneGraby napisał(a): > > Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują, do tego zaskakująco dobre wyniki finansowe oraz bardzo pozytywna SAT, a jakieś trollobarany pytają o konkrety potwierdzające wzrost kursu jak i zainteresowanie walorem..........brak słów na tą żenadę :)) > > O tych dobrych wynikach finansowych to się już wypowiedziałem na innym wątku : > Re: i po wzrostach > > Dnia 2025-10-07 o godz. 09:58 ~max napisał(a): > > ty widzisz upychanie ,a ja widzę zbieranie, >>> dużo dobrych informacji <<< , >>> plus dobre wyniki <<<, > >Dużo dobrych informacji !!! . > Czuli jakich ? , może to że firma straciła 98 par rąk do pracy , to dobre info ??? . > Z 214 pracowników w 2024 roku , do 116 osób w 2025 roku . (informacja : nota 34. w sprawozdaniu finansowym za 1 półrocze ) > Dodatkowo dobre wyniki > Acha : - Nota 1. Zmiana wartości środków trwałych , zmniejszenie o 28.518.000 zł. > Wartość umorzenia z tytułu sprzedaży ZEC Energoservice Sp. z o.o. , o 11.248.000 zł. > Nota 1a. Zmniejszenie wartości z tytułu zbycia praw do wieczystego użytkowania gruntów , po sprzedaży > ZEC Energoservice o 6.154.000 zł. > I z tego tytułu (sprzedaży spółki córki ZEC Energoservice ) uzyskano przychód w 1 półroczu > Wykazany w Nocie 15. Pozostałe przychody 11.640.000 zł. > A mimo to zysk GK Energoinstal za 1 półrocze wyniósł to 3.423.000 zł. , a to daje 0,19 zł. na 1 akcję . > > Wyniki Super Perfekcyjne !!! . >
Człowieku, daj już spokój, przestań wyć i non-stop odpalać tą swoją zdartą płytę, bo jej nikt nie słucha. Poczytaj sobie o analizie technicznej, jeżeli wiesz co to takiego, poczytaj sobie o analizie fundamentalnej i skończ wyć, bo już te wycia słychać na sąsiednich walorach i się inwestory boją, bo nie wiedzą o co chodzi :)) Wywalili cię z roboty, to zaakceptuj, znajdź nową i nie bredź, bo się wykończysz...
Co chcesz udowodnić tą zażartą negatywną nagonką, chyba tylko to, że jesteś skrajnie nieudolny, że giełda to nie zabawka dla takich rozżalonych dzieci jak ty, że będąc nieco bardziej rozgarniętym, to byś już kilka razy na dobre dropsy zarobił, nie wspominając o tym, że kurs poszedł od ostatniego dołka już 50% UP, i to nie jest ostatnie słowo. Napisz od czego jest giełda, bo na pewno nie od cyklicznego biadolenia ja to twoje, jesteś nieuleczalnym malkontentem, więc załóż sobie jakieś bractwo sobie podobnych i tam się tasuj pod swoje wyysryywy, bo tutaj robisz z siebie forumowego b.azna i totalnego nieudacznika.
Dnia 2025-10-13 o godz. 13:27 ~MocneGraby napisał(a): > Dnia 2025-10-13 o godz. 13:18 ~Jack napisał(a): > > Dnia 2025-10-12 o godz. 11:48 ~MocneGraby napisał(a): > > > Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują, do tego zaskakująco dobre wyniki finansowe oraz bardzo pozytywna SAT, a jakieś trollobarany pytają o konkrety potwierdzające wzrost kursu jak i zainteresowanie walorem..........brak słów na tą żenadę :)) > > > > O tych dobrych wynikach finansowych to się już wypowiedziałem na innym wątku : > > Re: i po wzrostach > > > > Dnia 2025-10-07 o godz. 09:58 ~max napisał(a): > > > ty widzisz upychanie ,a ja widzę zbieranie, >>> dużo dobrych informacji <<< , >>> plus dobre wyniki <<<, > > > >Dużo dobrych informacji !!! . > > Czuli jakich ? , może to że firma straciła 98 par rąk do pracy , to dobre info ??? . > > Z 214 pracowników w 2024 roku , do 116 osób w 2025 roku . (informacja : nota 34. w sprawozdaniu finansowym za 1 półrocze ) > > Dodatkowo dobre wyniki > > Acha : - Nota 1. Zmiana wartości środków trwałych , zmniejszenie o 28.518.000 zł. > > Wartość umorzenia z tytułu sprzedaży ZEC Energoservice Sp. z o.o. , o 11.248.000 zł. > > Nota 1a. Zmniejszenie wartości z tytułu zbycia praw do wieczystego użytkowania gruntów , po sprzedaży > > ZEC Energoservice o 6.154.000 zł. > > I z tego tytułu (sprzedaży spółki córki ZEC Energoservice ) uzyskano przychód w 1 półroczu > > Wykazany w Nocie 15. Pozostałe przychody 11.640.000 zł. > > A mimo to zysk GK Energoinstal za 1 półrocze wyniósł to 3.423.000 zł. , a to daje 0,19 zł. na 1 akcję . > > > > Wyniki Super Perfekcyjne !!! . > > > > Człowieku, daj już spokój, przestań wyć i non-stop odpalać tą swoją zdartą płytę, bo jej nikt nie słucha. > Poczytaj sobie o analizie technicznej, jeżeli wiesz co to takiego, poczytaj sobie o analizie fundamentalnej i skończ wyć, bo już te wycia słychać na sąsiednich walorach i się inwestory boją, bo nie wiedzą o co chodzi :)) > Wywalili cię z roboty, to zaakceptuj, znajdź nową i nie bredź, bo się wykończysz... >
Jak to nikt nie słucha ??? . Przecież ciebie to rusza , to mi w zupełności wystarczy .
A co do pracy to niestety ale ja już nie muszę szukać , gdyż mam wypracowane świadczenie które pobieram .
> > Jak to nikt nie słucha ??? . > Przecież ciebie to rusza , to mi w zupełności wystarczy . > > A co do pracy to niestety ale ja już nie muszę szukać , gdyż mam wypracowane świadczenie które pobieram . >
hehe, spodziewałem się, skoro ty czytasz i tak bardzo przeżywasz moje, to postanowiłem się odnieść, by zaspokoić twoją ciekawość. A tak poza tym, to mi zwisa co tam bełkoczesz, bo robię swoje i dobrze przy tym się bawię (zarabiam), w przeciwieństwie do ciebie, co również w zupełności mi wystarczy :))
Dnia 2025-10-13 o godz. 14:40 ~MocneGraby napisał(a): > Dnia 2025-10-13 o godz. 14:32 ~Jack napisał(a): > > > > > Jak to nikt nie słucha ??? . > > Przecież ciebie to rusza , to mi w zupełności wystarczy . > > > > A co do pracy to niestety ale ja już nie muszę szukać , gdyż mam wypracowane świadczenie które pobieram . > > > > hehe, spodziewałem się, skoro ty czytasz i tak bardzo przeżywasz moje, to postanowiłem się odnieść, by zaspokoić twoją ciekawość. > A tak poza tym, to mi zwisa co tam bełkoczesz, bo robię swoje i dobrze przy tym się bawię (zarabiam), w przeciwieństwie do ciebie, co również w zupełności mi wystarczy :))
Z tego co widać to raczej ci nie zwisa , bo ciągle odnosisz się do moich wpisów - haha ! . Boli cię to , że piszę prawdę Co ?, me.do .
Dnia 2025-10-13 o godz. 15:03 ~Jack napisał(a): > Dnia 2025-10-13 o godz. 14:40 ~MocneGraby napisał(a): > > Dnia 2025-10-13 o godz. 14:32 ~Jack napisał(a): > > > > > > > > Jak to nikt nie słucha ??? . > > > Przecież ciebie to rusza , to mi w zupełności wystarczy . > > > > > > A co do pracy to niestety ale ja już nie muszę szukać , gdyż mam wypracowane świadczenie które pobieram . > > > > > > > hehe, spodziewałem się, skoro ty czytasz i tak bardzo przeżywasz moje, to postanowiłem się odnieść, by zaspokoić twoją ciekawość. >> A tak poza tym, to mi zwisa co tam bełkoczesz, bo robię swoje i dobrze przy tym się bawię (zarabiam), w przeciwieństwie do ciebie, co również w zupełności mi wystarczy :)) > > Z tego co widać to raczej ci nie zwisa , bo ciągle odnosisz się do moich wpisów - haha ! . > Boli cię to , że piszę prawdę Co ?, me.do . >
Jakby mi nie zwisały, to bym się szybko ewakuował z tego waloru, a tym czasem sobie w najlepsze siedzę i zarabiam. Ale najwyraźniej ciebie boli paparuchu, że inni zarabiają na spółce/firmie, która cię kopnęła w d.pę....hehehe Tak więc bye bye, pisz sobie swoją "prawdę" objawioną na wątku dla notorycznych malkontentów, nie potrafiących zarobić nawet na dropsy na wahaniach kursu na GPW.
Projekty mikroreaktorów, takie jak PWR-20(przy tym pracuje energoinstal ), pokazują, w jaki sposób modułowe rozwiązania jądrowe mogą wspierać wysiłki na rzecz dekarbonizacji. Dostosowanie protokołów obsługi i transportu paliwa do standardów ADR ma zasadnicze znaczenie dla zapewnienia bezpiecznego i wydajnego wdrażania tych zaawansowanych technologii w różnych regionach.
Zeby nie było tak fajnie ,to społka powinna dostać kare od KNF, bo w ogóle nie informuje rynku o współpracy z Last Energy (a na Linked dowodów współpracy jest pełno).