• Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~Investor [31.60.105.*]
    Serio nikt nie czyta raportu od A do Z?Nagle zdziwienie,że dają akcje, jak to było już wyraźnie napisane w raporcie za I półrocze.
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~Znawca [37.30.32.*]
    Takie inwestory....
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~Ddd [91.150.177.*]
    Inwestor znów klepie temat pod kolejnym naglowkiem. Tamta wymiana zdań się nie spodobała to nowy nagłówek. Już nawet nie chce się odpisywac. Moim zdaniem Pan Piotr to super fachowiec i zna się na rzeczy. Jedna cena tych akcji zdecydowanie za niska.
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~Investor [146.70.147.*]
    Dnia 2025-10-11 o godz. 13:41 ~Ddd napisał(a):
    > Inwestor znów klepie temat pod kolejnym naglowkiem. Tamta wymiana zdań się nie spodobała to nowy nagłówek. Już nawet nie chce się odpisywac. Moim zdaniem Pan Piotr to super fachowiec i zna się na rzeczy. Jedna cena tych akcji zdecydowanie za niska.

poprostu jesteś słabym naganiaczem na spadki ;)
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~zgrywus [83.7.88.*]
    Dnia 2025-10-11 o godz. 12:57 ~Investor napisał(a):
    > Serio nikt nie czyta raportu od A do Z?Nagle zdziwienie,że dają akcje, jak to było już wyraźnie napisane w raporcie za I półrocze.

dziś sobota ! więc daj już sobie siana z tym kabaretem :))))))))))))))))))))))))))
    Dnia 2025-10-11 o godz. 13:59 ~zgrywus napisał(a):
    > Dnia 2025-10-11 o godz. 12:57 ~Investor napisał(a):
    > > Serio nikt nie czyta raportu od A do Z?Nagle zdziwienie,że dają akcje, jak to było już wyraźnie napisane w raporcie za I półrocze.
    >
    > dziś sobota ! więc daj już sobie siana z tym kabaretem :))))))))))))))))))))))))))

ty grzechu sobie łyknij melonika ;)
    Że ja jestem naganiaczem ... i kto to mowi... nie masz nic merytorycznego do powiedzenia i zwalasz na naganianie...
    Dnia 2025-10-11 o godz. 15:23 ~Ddd napisał(a):
    > Że ja jestem naganiaczem ... i kto to mowi... nie masz nic merytorycznego do powiedzenia i zwalasz na naganianie...

udowaniam tylko to, że za progrram motywacyjny nic nie zapłaciłem tak jak ty twierdzisz. po co to dalej drązyć, spadnie kurs to spadnie, wzrośnie to dobrze dla tych co mają w portfelu.
    robicie szum o coś, co było wiadome od dawna :)
    Niby uważasz się za inwestora a nie wiesz na czym polega rozwodnienie akcji. I jeszcze kłamiesz ze nikt na tym nie straci. Każdy straci ponad 2%. Proste liczenie
    Dnia 2025-10-11 o godz. 15:52 ~Ddd napisał(a):
    > Niby uważasz się za inwestora a nie wiesz na czym polega rozwodnienie akcji. I jeszcze kłamiesz ze nikt na tym nie straci. Każdy straci ponad 2%. Proste liczenie

a ty uwazasz sie za Ddd i co z tego wynika ? melonik za melona, ramzes za za faraona , tylko grzechu ma problem z określeniem się czy jest monia, zgrywus czy grzechu :))))
    ty klamiesz, bo ja nic nie stracilem.
    jadę na ryby więc pisz już sam ze sobą Ddd.
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~Investor [149.22.88.*]
    Dnia 2025-10-11 o godz. 15:57 ~Investor napisał(a):
    > Dnia 2025-10-11 o godz. 15:52 ~Ddd napisał(a):
    > > Niby uważasz się za inwestora a nie wiesz na czym polega rozwodnienie akcji. I jeszcze kłamiesz ze nikt na tym nie straci. Każdy straci ponad 2%. Proste liczenie
    >
    > a ty uwazasz sie za Ddd i co z tego wynika ? melonik za melona, ramzes za za faraona , tylko grzechu ma problem z określeniem się czy jest monia, zgrywus czy grzechu :))))
    > ty klamiesz, bo ja nic nie stracilem.
    > jadę na ryby więc pisz już sam ze sobą Ddd.

niestety z rybek nici, zawiodło autko a nowego szkoda w teren więc możemy wrócić do rozmowy.
    jak jesteś taki dobry Ddd z matematyki to udowodnij mi, że:
    1 zysk/ strate nie mamy tylko w momencie sprzedaży akcji,. póki nie sprzedam to mam wirtualną stratę, tak uważam.
    2. idąc twoim tokiem rozumowania, jeżeli firma x robi skup akcji i robi umorzenie akcji to automatycznie posiadacze akcji tej firmy maja x% zysku ?

Chyba ja nie przekonam Ciebie a ty mnie. Przy skupię akcje są zbierane za ich rzeczywista wartosc więc wszystko wychodzi na 0 dla akcjonariuszy. W przypadku rozdawania akcji za ułamek wartości kapitalizacja nie wzrasta proporcjonalnie do ilości akcji. Np. Niech rozsadza 200mln akcji po 0.1 to jak myślisz gdzie będzie kurs? Stracisz na tym czy zarobisz?
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~Investor [185.107.80.*]
    Dnia 2025-10-11 o godz. 18:23 ~Ddd napisał(a):
    > Chyba ja nie przekonam Ciebie a ty mnie. Przy skupię akcje są zbierane za ich rzeczywista wartosc więc wszystko wychodzi na 0 dla akcjonariuszy. W przypadku rozdawania akcji za ułamek wartości kapitalizacja nie wzrasta proporcjonalnie do ilości akcji. Np. Niech rozsadza 200mln akcji po 0.1 to jak myślisz gdzie będzie kurs? Stracisz na tym czy zarobisz?

nie przez rzeczywista wartość a po kursie z x dnia. jak skupuja to piszą, że od x ceny do y ceny a w praktyce jak jest w danym dniu. wracając do 3r , praktycznie, póki nie zacznie ktoś tych akcji sprzedawać to nic sie nie zmienia. na 3r kurs ładnie zdołował playway bo wywalał duże ilości. jezeli w przyszłym tyg kurs wzrosnię o 10% i sprzedam to praktycznie zarobiłem, proste.
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~Znawca [37.30.32.*]
    Panowie akcje dostają, one nie będą sprzedawane, program motywacyjny ma inne założenia, jeżeli mają je wyrzucać kiedyś w ulice to przy dużo wyższym kursie..zrzucisz dzisiaj 140 kilo i lądujemy na 0.30 i nizej...wiec ..nawet ułamek tych ilosci, na spokojnie , czekamy na raport w listopadzie a tam będzie przełom, oglosza duży zysk że sprzedaży cc I wieksi gracze mogą zauważyć ta spółkę..
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~Investor [185.107.80.*]
    Dnia 2025-10-11 o godz. 18:33 ~Znawca napisał(a):
    > Panowie akcje dostają, one nie będą sprzedawane, program motywacyjny ma inne założenia, jeżeli mają je wyrzucać kiedyś w ulice to przy dużo wyższym kursie..zrzucisz dzisiaj 140 kilo i lądujemy na 0.30 i nizej...wiec ..nawet ułamek tych ilosci, na spokojnie , czekamy na raport w listopadzie a tam będzie przełom, oglosza duży zysk że sprzedaży cc I wieksi gracze mogą zauważyć ta spółkę..

dokładnie, sam mogę zrobić w 1 dzień do 0,10gr :) praktycznie nieralne , widłowy zabroni.
    dostaja akcje gratis i traktują jako dodatek do emerytury.
    To jak wy wyceniacie sobie spółkę? Nie  bierzecie pod uwagę  ilości akcji na rynku? Jak ktoś akcjami nie obraca to uważacie ze ich nie ma???? To ja już chyba nic nie rozumiem:-))))
    Dnia 2025-10-11 o godz. 18:57 ~Ddd napisał(a):
    > To jak wy wyceniacie sobie spółkę? Nie  bierzecie pod uwagę  ilości akcji na rynku? Jak ktoś akcjami nie obraca to uważacie ze ich nie ma???? To ja już chyba nic nie rozumiem:-))))

to normalne że akcje w ilości 1k trzymane rok albo dłużej ? przez leszcza, nie mają wartości w obrotach, bo kupił i czeka na frajerów że mu nabiją fortunę :)))))))))))))))))))))) każdy inwestor widzi ile takich świętych krów jest ? Dłatego trzeba bujać łajbą ile się da , to strategia znana od dawna na GPW.
  • Re: Akcje w ramach programu motywacyjnego Autor: ~wolf [93.159.46.*]
    A JAK JA CAŁY CZAS DOKUPUJĘ TO TERZ JESTEM leszczyna.
    Dnia 2025-10-12 o godz. 12:28 ~wolf napisał(a):
    > A JAK JA CAŁY CZAS DOKUPUJĘ TO TERZ JESTEM leszczyna.

a jak myślisz ? :))))))))))))))))))))))))))0
[x]
3RGAMES -0,45% 0,88 2025-10-13 16:38:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.