• Re: Musicie nauczyć się żyć z pochyloną głową ubrańcy Autor: ~xd [89.229.208.*]
    Tutaj spadków nie da się zatrzymać w poniedziałek już 32x, ale to nie koniec spadków nie długo będziemy testować pierwsze widoczne wsparcie na 27x ale tego kierata nie da się oczywiście zatrzymać i w okolicy wiosny będzie 22 zł a niektórzy zaczynali już marzyć o 100 zł na tej nic nie wartej wirtualnej spółce do trzepania leszcza. Niestety marzenia u biedaka o bogactwie łatwo jest rozbudzić ale rzeczywistość zawsze jest taka sama. Piracik33 czy zdołałeś opuścić pokład w odpowiednim czasie ? warunki były tu doskonałe mam nadzieje że tym razem nie zaspałeś.
  • Re: Musicie nauczyć się żyć z pochyloną głową ubrańcy Autor: ~Ihaaaaaa [5.184.216.*]
    Co będziemy testować to czas pokaże ty to możesz sobie śpiki wytrzeć spod nosa i napić sie cieplej herbaty co najwyżej, wróżbito z koziej wólki
  • Re: Musicie nauczyć się żyć z pochyloną głową ubrańcy Autor: ~xd [89.229.208.*]
    Twój Fund jest za słaby by tu coś znaczyć, wiesz kiedy na forum wkracza xd, Piracik już chyba wie ale ty jeszcze nie
  • Re: Musicie nauczyć się żyć z pochyloną głową ubrańcy Autor: ~Maniek [31.60.248.*]
    Wszystko drożeje, mieszkania Złoto, Bitcoin a kurs dziada Mdg znowu spada.
  • XD Autor: ~piracik33 [185.244.214.*]
    Ty to masz poczucie humoru, ale dobrze ......:)
    Jedno co mogę zasugerować to zmiana narracji,a mianowicie pisząc o ''wirtualnej spółce'' to już naprawdę kompromitacja.
    Zostałeś z przekazem z 2023r ,a spółka w tym czasie niesamowicie się zmieniła.
    Co do poziomów nie będę zabierał głosu ale wiem jedno , już tak frywolnego wałku jak w 2024r być nie może bo spółka po ostatnich wzrostach zrobiła się bardzo medialna i jest na świeczniku . Poza tym się pięknie nam się rozwija.

Jak być śledził moje posty,a było ich bardzo mało informowałem nikiego że zostałem tylko z żelaznym pakietem5k jak on był w tunelu i dystrybucji papieru,ale nie przeszkadzałem jak obiecałem..:)
    A od dwóch dni wracam powili na papier. Dzięki Lubawie i Jsw udało się godnie zarobić i z największą przyjemnością spędzę z wami znów jesień i zimę na forum....:)
  • Re: XD Autor: ~Maniek [31.60.248.*]
    Rozumiem Piracki33 psycha siadła że zostawiłeś tylko 5k ale chyba nie powiesz że sprzedawałes po 17 czy 18 zł w panice, Tu wytrawny gracz z którego od lat biorę przykład nie upadł byś tak nisko jak inni.
  • Re: XD Autor: ~piracik33 [185.244.214.*]
    Dnia 2025-10-11 o godz. 12:40 ~Maniek napisał(a):
    > Rozumiem Piracki33 psycha siadła że zostawiłeś tylko 5k ale chyba nie powiesz że sprzedawałes po 17 czy 18 zł w panice, Tu wytrawny gracz z którego od lat biorę przykład nie upadł byś tak nisko jak inni.

Dziecko kupiłeś odemnie ponad 32,5k akcji w przedziale 35-41-38zł ( w tej kolejności) mi piszesz o 17zł.....poszukaj na forum przy 16 i 17 złotych jak pisałem,że kupuje a Laser1 i ihhahhaha pisali o 11zł.....i mnie wyśmiewali.
    Trzy lata czekałem na tą chwilę, żeby śmiać się w TWARZ wam .pazie . Spółdzielnia została ostro wykupiona na kółeczku przez ulice....:):):)
    Czyli zaczynamy teraz zabawe 2.0
  • Re: XD Autor: ~Maniek [31.60.248.*]
    To kupę kasiory skasowałem, za milion można kupić małe mieszkanko w Trójmieście i żyć spokojnie bez obawy że znowu się straci połowę kasy na Mdg. Ja kupiłem 3kartony po 28 i żałuję że nie oddałem po 42 gdy po tyle zbierali te akcje a teraz będzie coraz niżej.
  • Maniek Autor: ~piracik33 [185.244.214.*]
    Każda złotówka wróci do żródła czyli MDG.....było 100% portfela i tak będzie znowu:)
  • Re: Maniek Autor: ~xd [89.229.208.*]
    Dnia 2025-10-11 o godz. 14:42 ~piracik33 napisał(a):
    > Każda złotówka wróci do żródła czyli MDG.....było 100% portfela i tak będzie znowu:)

Piracik33 masz rację MDG teraz to nie to co z przed 2 czy 3 lat, przynajmniej nie grozi mu na razie upadłość. Dobrze zrobiłeś sprzedając akcje w okolicy 40 zł bo na pewno teraz odkupisz jak zechcesz dużo taniej, może nawet po 27x. Nie zgadzam się jednak z tym że portfel akcji należy w 100% uzależnić od jednej spółki szczególnie takiej jak ta, no gdybyś podał PKN Orlen czy KGHM na pewno przymknął bym oko ale z ekonomicznego punktu widzenia uzależniać się od czegoś takiego jak MDG w 100% to jakieś nieporozumienie, zapominasz o dywersyfikacji portfela. Nie przekreślam MDG może to być w kolejnych latach czarny koń giełdy ale samo to że Biofund sprzedał 1,5 mln akcji po 30 zł budzi niepokój. Mnie również udało się sprzedać swoje akcje w podobnej cenie do Twoich ale ja ich nie miałem tak dużo. Pewnie też jak kurs spadnie niżej zacznę zbierać towar i znowu coś zarobię ale bez pośpiechu bo tutaj bedzie jeszcze sporo niżej, tak uważam.
  • Re: Maniek Autor: ~mietek [185.98.171.*]
    Uwielbiam czytać te wypociny przegrywów z forum Bankiera po korektach :) Gdy jest hype i RSI na poziomach 80-90 ci wieszczą kolejne wzrosty i dokupują no bo przecież rośnie i wskaźniki mówią kupuj. Gdy kurs się osunie to zaczynają wypisywać brednie w stylu jak kolega powyżej i coś tam mamroczą że kupią jak jeszcze spadnie hehe. Za co chłoptasiu jeden z drugim? Za co niby dokupisz jak już nie masz wolnych środków? Jak jesteś zapakowany po same uszy na lokalnej górce :) Poczekasz cierpliwie pol roku czy rok aż kurs wróci do ceny kupna to moze się nauczysz inwestowania. GPW daje najlepszą lekcję cierpliwości i tego że kółka to się kręci na wyprawie rowerowej a nie na giełdzie leszczu. Dopóki nie zmądrzejecie będziecie ogrywani jak dzieci.

Pozdro
  • Re: Maniek Autor: ~Maniek [31.60.238.*]
    Nie bardzo zrozumiałem Twój wpis, czy twierdzisz że Piracik i xd są zapakowani a kurs będzie spadał , napisz więc na ile spadnie bo chciałbym taniej dokupić a nie chce przepłacać.
  • Mieciu Autor: ~Piraci33 [149.34.242.*]
    Na tym polega sztuka manipulacji na tym forum przez określone niki. Niestety obserwując przez 3 lata to forum niestety poziom jest coraz niższy a dbanie o nasz portfel wręcz zaskakujący....:)
    Spółka w korekcie ponad 20% od szczytu. Każdy miesiąc pokazuje jak realizowane są kroki milowe. A jak ktoś śledzi sesje to i swoje widzi....:)
    Dla mnie poziom obecny jest atrakcyjny dlatego powoli dobieram. Ale można czekać na 30 czy 28. Każdy jest kowalem swojego losu. Przeszedłem na tej spółce wzloty i upadki od października 2022r jestem akcjonariuszem. I wiem że zawszę bedzie w moim portfelu bo znam jej wartość. Każdy ma swoj rozum i mam nadzieję nie inwestuje na podstawie wpisów na forum bankiera. Chociaż czasem można ciekawe wnioski wysnuć czytając posty posty tuzów tego forum i czas w jakim sie pojawiają....
    Tymczasem szykujemy się na jutrzejszą mega promocję bo może się już nigdy nie powtórzyć...:)
  • Re: Mieciu Autor: ~Stan [83.27.46.*]
    Medicalg może być ciekawą opcją, pod warunkiem że spółka zrealizuje swoje ambitne plany (VCAST, certyfikacje, wejście na USA). Jeśli się wszystko ziści to będzie petarda
  • Re: Mieciu Autor: ~xd [89.229.208.*]
    Dnia 2025-10-12 o godz. 13:40 ~Stan napisał(a):
    > Medicalg może być ciekawą opcją, pod warunkiem że spółka zrealizuje swoje ambitne plany (VCAST, certyfikacje, wejście na USA). Jeśli się wszystko ziści to będzie petarda

Wprowadzenie do obrotu giełdowego 1,433 mln szt akcji o wartosci 0,1 zł w dniu 15,10.2025 zrobi swoje że kurs niebawem zjedzie poniżej 30 zł taka prawda, kupowanie na tych wysokich poziomach nie było rozsądnym posunięciem.
  • Re: Mieciu Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    Zgadzam się.
    Jak myślisz xd ile poniżej 30 zł może spaść?
    Do 22 zł? Do 25 zł?
  • Re: Mieciu Autor: ~Maniek [31.60.232.*]
    Wszystko zależy od koniunktury na giełdzie, ja z kupnem poczekam na większą promocje, dla mnie promocja to 27-28 zł. Ciekawe co myśli xd
[x]
MEDICALG -0,14% 34,95 2025-10-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.