• Załoga zgłoś sie Autor: ~Planki [46.112.86.*]
    Dobra kto nadal na pokładzie tego statku. Oby nie okazał sie to Titanic. A kto juz wysiadł z pokładu. Ja nadal na pokładzie ale juz mnie lekko choroba morska zbiera gdy wiese jak nami buja. Ktoś ma jakiś kontakt z bazą co tam sie dzieje.
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~Uuu [5.184.242.*]
    Tyś jedyny, jako plankton zostaniesz zjedzony przez wieloryba
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~Aaaa [37.31.24.*]
    Hmmm, trzeba czekac, ktos niezle operuje kursem...
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~Espaniol [188.33.6.*]
    Przecież to jest trup, jakie bujanie? Systematycznie idzie na dno.
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~7777 [46.205.202.*]
    co jak co ale Hilandera trupem bym nie nazywał :)
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: jazi1 [37.109.164.*]
    Planki ja jestem.
    Jeśli chodzi o kontakt z " bazą" czekam na wyniki tak jak wszyscy.
    Kurs jak kurs. Opada pod ciężarem ciszy, niepewności i zniecierpliwienia. Ja to rozumiem.
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~ZodiakalnyByk [158.255.95.*]
    Ja również potwierdzam swoją obecność.
    Tak jak mówiłem czekam do połowy przyszłego roku, potem zobaczę czy się odważę na inny ruch.
    Mam spory pakiet ale narazie nie chce tego dywersyfikować.

Aktualnie zaczynam wrzucać swoje dodatkowe nieduże drobne w SoftBlue.

Pozdrawiam wiernych.

• Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~Din [212.105.131.*]
    Jestem i nigdzie się nie wybieram.
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~kamkoko [213.134.188.*]
    Także nigdzie się nie wybieram. Myślę że mało kto z poważnych tutaj inwestorów liczył na zarobek w krótkim czasie. Ja daje spokojnie 2 lata
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: betti [188.146.62.*]
    Dzień dobry Panie Planki,
    Dzień dobry Szanowni Państwo 

Oczywiście ja też jestem obecna :) 
    Przyznam szczerze, że spadający kurs nie napawa optymizmem i smutno się na to patrzy. Może wynika to z mojego małego doświadczenia. Jednakże, chcę podkreślić, że dalej wierzę w Zarząd bo przecież nic złego się w Spółce nie dzieje. Cały czas gama produktów jest rozszerzana i produkty są bardzo dobre. Panie stylistyki do których chodzę na paznokcie są zachwycone 8belle (np. że pędzelek jest krótki, dobrze przycięty, konsystencja jest super, bardzo dobrze się nakłada a sama buteleczka przecudowna) nie wspomnę już o kremie, który sama uwielbiam :) Pani Sylwia mówiła, że są już prowadzone rozmowy z zagranicznymi hurtowniami więc trzeba dać czas. Nie od razu Kraków zbudowano ;)

Przy okazji chcę poinformować Szanowne Grono Akcjonariuszy (bo może nie każdy wie), ale będziemy uczestniczyć w targach w Krakowie w dniach 15-16.11.2025. 
    Poniżej wklejałam link: 
    https://kongres.lne.pl

Pozdrawiam serdecznie cierpliwych i dziękuję za budujące wpisy :) 
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~Kris [83.20.62.*]
    Melduję się również, twardy jak graphen , czekamy do przyszłego roku na super wiadomości od wspaniałych prezesów naszej firmy a w przyszłości konglomeratu pozdrawiam
  • Re: Załoga zgłoś sie Autor: ~master_501 [193.91.4.*]
    jeśli mógłbym cos podpowiedzieć - może należałoby dać zlecenie "na kupi" i odebrac akcje os "sypacza"
[x]
HILANDER -1,38% 1,43 2026-05-15 13:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.