Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,09 zł , zmiana od tamtej pory: -4,31%

Re: Załoga zgłoś sie

Dzień dobry Panie Planki,
Dzień dobry Szanowni Państwo 

Oczywiście ja też jestem obecna :) 
Przyznam szczerze, że spadający kurs nie napawa optymizmem i smutno się na to patrzy. Może wynika to z mojego małego doświadczenia. Jednakże, chcę podkreślić, że dalej wierzę w Zarząd bo przecież nic złego się w Spółce nie dzieje. Cały czas gama produktów jest rozszerzana i produkty są bardzo dobre. Panie stylistyki do których chodzę na paznokcie są zachwycone 8belle (np. że pędzelek jest krótki, dobrze przycięty, konsystencja jest super, bardzo dobrze się nakłada a sama buteleczka przecudowna) nie wspomnę już o kremie, który sama uwielbiam :) Pani Sylwia mówiła, że są już prowadzone rozmowy z zagranicznymi hurtowniami więc trzeba dać czas. Nie od razu Kraków zbudowano ;)

Przy okazji chcę poinformować Szanowne Grono Akcjonariuszy (bo może nie każdy wie), ale będziemy uczestniczyć w targach w Krakowie w dniach 15-16.11.2025. 
Poniżej wklejałam link: 
https://kongres.lne.pl

Pozdrawiam serdecznie cierpliwych i dziękuję za budujące wpisy :) 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HILANDER 0,76% 2,00 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.