Już po korekcie a teraz tylko kupić i czekać na szacunki w tym tygodniu. A jakie będą to każdy chyba wie....AT jeszcze dodaje zapału do zakupów...Bardzo łatwy papier fo pewnego zysku....
Patrz, co znalazłem xD
~tt2025-10-13 14:56IP 91.228.139.*
Papier musi być mega odleszczony, ponieważ przy wzrostach pojawia się mało postów pozytywnych. Za to jak spadnie parę procent pojawia się istna lawina postów naganiających na spadki. Moim zdaniem kółkowicze i niedowiarki już oddały. Zremb już depcze Lubawie po piętach. RSI poniżej 70 a USA pewnie na zielono. Zapowiada się kolejny szybki ruch w górę na Lubawie w tym tygodniu.
Co z tym szybkim ruchem? xD
I z czego rechoczesz o północy trollu? Czy jesteś świadomym co robi Lubawa, jakie ma wyniki, ale nade wszystko jakie perspektywy? Czy przyjąłeś to do wiadomości czy nie masz kontaktu z rzeczywistością i żyjesz w jakiejś alternatywnej nie omieszkając nam w kółko o niej opowiadać? Dobrze że nikt tego nie czyta a ja chyba jestem pierwszy od dłuższego czasu...
Nie chcesz kupować poniżej 10 - będziesz kupował powyżej.
Steve2 już ci mówiłem byś dał spokój ..
Chłopaki muszą pracować..
Nieważne co piszą ważne że wątek mamy w czołówce..
Ps. Lada chwila wychodzimy górą z tej formacji i żadne tam beta czy nie weta nie powstrzymają tego trendu ..
Ja to im właściwie współczuję że muszą robić taką robotę choć wiedzieli na co się decydują.
Tu muszę uchylić trochę rąbka kuchni : może dojdzie to tam gdzie ma dojść, bo przecież nie o nich chodzi i dostaniemy tu jeszcze jakąś promocję. Nie chciałbyś?Weź pod uwagę że każdy wpis niesie jakąś intencję niekoniecznie zgodną z dosłownym jego rozumieniem. Ale wyczuwam że rozmawiam z zaawansowanym więc dla Ciebie to chyba nic nowego. Z drugiej strony, mimo że cierpliwość to piękna zaleta, korekta trwa dość długo, więc jakieś bardziej znaczące ruchy by się przydały bo część gotówki leży i nie pracuje a póki jest zagrożenie tąpnięcia trzeba ją trzymać.
No i mamy to! Każdy z was w końcu o tym pisze xD Jesteście po jednym szkoleniu?
Steve ma sporo akcji do upchnięcia i zdaje sobie sprawę, że z safe może nie być tak kolorowo xD