Farm & Fix 2020 to gra, która miała wyjść w 2020 roku. Co roku spółka musiała zmieniać nazwę (2021, 2022 itd.) i jednocześnie co roku przestawiają datę premiery na kolejny rok oszukując tym samym inwestorów tworząc mylne wrażenie że nad czymś pracują. Któregoś roku Julka wpadła na genialny w swojej prostocie pomysł i wywaliła z nazwy gry rok, dzięki czemu nie musi teraz co roku zmieniać nazwy gry na nową a jedynie 1 stycznia przestawia datę premiery na kolejny rok żeby naiwniacy pokroju ~Linek myśleli że coś się szykuje. No więc nic się nie szykuje, spółka od 6 lat nie wydała ani jednej gry obiecywanej w prospekcie emisyjnym.
A jak ktoś nie wierzy że ta gra nie istnieje to proponuję obejrzeć https://youtu.be/NdNVFg74bU0?si=jcbJie2m_V6CSpYQ gdzie najczęściej pada jedno podsumowanie - to SCAM
Człowieku, to nie jest gameplay sprzed roku tylko filmik sprzed roku potwierdzające że ta gra to SCAM. Co roku naganiacze twojego pokroju przychodzą na forum i co roku piszą że ta gra zaraz wyjdzie bo zmieniła datę premiery na 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 i gwarantuję ci że w przyszłym roku kiedy data premiery zostanie przedstawiona na 2026 to przyjdzie kolejny naganiacz i powie że coś wisi w powietrzu bo spółka ustaliła premierę na 2026 rok. Muszę cię zmartwić, nigdy nie zejdziesz z haka na którym tutaj zawisłeś
Czlowieku, na tym filmiku sprzed roku koles mowi wyraznie, ze nagrywa ten filmik bo dostal materialy z gameplay i chcial pokazac co dostal i to nie wyglada tak jak na trailerze, ale jakims cudem nadal sie przyssal okreslenia, ze to scum. Zwacaj uwage na fakty i na materialy jakie widzisz a nie na biasowe czyjes przekonanie o czyms.
Zwroc tez uwage na to, za zarowno Simfabric jak i PlayWay twierdza, ze gra jest w produkcji i tylko takie trole jak ty twierdza, ze nie jest. Gra wypadla z karty steam zapewne na skutek przeciagajacych sie prac nad gra, co nie miescilo sie juz w ramach czasowych ani PlayWay ani Steam, co nie oznacza, ze gra nigdy nie zostanie wydana.
Zastanawiajace jest tez to skad miales ten gameplay, bo wczoraj caly dzien probowalem wrzucic ten gameplay, ale jakis admin na tym forum mnie zbanowal, zekomo ze to niby ja tutaj zachecam do podejmowania decyzji inwestycyjnych, a tym czasem ty sie dowiadujesz o takim gameplayu i pierwszy go wrzucasz probujac przekonac ludzi do podejmowania decyzji inwestycyjnych, to podejzane. Jestes adminem?
Człowieku, czy ty naprawdę wierzysz w to co piszesz? Czy ty rozumiesz sytuację że od 2020 roku takie trole naganiające jak ty piszą dokładnie to samo? Od 5 lat, pomimo deklaracji zarządu że gra zostanie wydana w 2020 roku, potem w 2021 i 2022 a potem już nawet nic w tej sprawie nie publikowali żeby nie kompromitować się jeszcze bardziej. Za każdą z tych deklaracji było mówione że gra jest już na ukończeniu i już za minutkę zostanie wydana. Więc przestań udawać zatroskanego o losy firmy inwestora i nie naganiaj nikogo na tego śmierdzącego kartofla. Gry nie ma, nie było i nie będzie.
I najważniejsze, powiedz wszystkimi dlaczego kłamiesz na temat zawartości filmiku stwierdzającego że Farm & Fix to SCAM? Napisałeś że autor "mowi wyraznie, ze nagrywa ten filmik bo dostal materialy z gameplay i chcial pokazac co dostal i to nie wyglada tak jak na trailerze" - to teraz powiedz w której minucie pada takie stwierdzenie? Jedyny powód do nakręcenia tego filmu to była zmiana nazwy gry i kolejny raz przedstawienie daty premiery na kolejny rok. Natomiast podsumowanie filmu jest jednoznaczne - ta gra to SCAM.
Wystarczy, ze wytlumaczysz wszystkim dlaczego kiblujesz na tym forum od lat bez celu i nie dostrzegasz na tym filmiku gameplaya. Nie wymagam od ciebie umiejetnosci czytania ani sluchania ze zrozumieniem, ale powinienes dostrzec kilka obrazkow niepasujacych do trailera, nawet bananozercy to potrafia.
To jeszcze raz bo widzę że nie potrafisz łączyć wyrazów w zdania. Gdzie w filmie autor stwierdza że dostał nowego gameplaya? Podaj w której minucie autor to stwierdza i nikt nie będzie podejrzewał cię o bycie kłamcą.
Wyraze sie jasniej, tutaj zwracam sie do kazdego innego, a nie do tego klamcy Ricardo, Obejzyjcie sobie filmik z uwaga
https://www.youtube...com/watch?v=NdNVFg74bU0
bo juz na samym poczatku w 22 sekundzie autor wspomina o jednym z widzow radeks8873, ktory poinformowal autora o tym, ze "ukazal sie maly update na temat tej zapomnianej produkcji". Wy to zrozumiecie, Ricardo klamca napewno nic nie skuma.
Brawa za odwagę, nie spodziewałem się że taki notoryczny kłamca jak ty choć raz napisze prawdę. Ale tym samym dokonałeś pięknego samozaorania. Tak więc autor filmu w 22 sekundzie faktycznie jedynie informuje że dostał nowe informacje na temat gry Farm & Fix 2020 od jednego z widzów. Tymi informacjami było że gra zmieniła nazwę na F&F Simulator oraz że termin premiery został przestawiony na 2024 rok. Tak więc nigdzie nie ma słowa na temat jakichkolwiek nowych materiałów z gry jak jeszcze do niedawna twierdził troll ~linek. I tak dokładnie wygląda to forum od prawie 6 lat. Przychodzą naganiacze, kłamią w żywe oczy, kompromitują się swoimi wpisami i jedyne co im pozostaje to zmienić nick i wrócić na forum jako nowy zatroskany inwestor, który widzi super potencjał w tej spółce. I jeszcze jedno, film który pogrążył ~linka był opublikowany w styczniu 2024, od tego czasu minęło 19 miesięcy i gry jak nie było tak nie ma i nie będzie ale to nie przeszkadza opłacanym trollom naganiajacym ciągle naganiać na ten papier.
Filmik pochodzi sprzed roku a nie sprzed 6 lat i przedstawia gameplay. Widze, ze trolowsko probujesz wciagnac mnie w klotnie, znam takich troli jak ty, jestescie na kazdej spolce na tym forum, kloc sie dalej sam jak chcesz Ricardo klamco. Kto zobaczy ten filmik sam zrozumie, ze ma do czynienia z gameplayem.
Kto mi wytłumaczy dlaczego do naganiania na tym forum zatrudniani są wyłącznie intelektualnie niepełnosprawni? Filmik nie jest sprzed roku tylko sprzed prawie dwóch lat (19 miesięcy), możesz wskazać miejsce w którym napisałem że filmik jest sprzed 6 lat? Nie możesz bo tak nie napisałem a ty kolejny raz potwierdzasz jakim jesteś kłamcą. Skończ się kompromitować, wcale mi cię nie żal że wisisz tutaj na dużym haku.