• Drugi Autor: ~Buhaha [46.134.151.*]
    CD projekt :) cieszy mnie ruch na forum jak w ulu, 11 zeta za tyle sprzedam
  • Re: Drugi Autor: ~Moimzdaniem [5.173.30.*]
    Kurs będzie sztucznie trzymany do czasu aż inwestorzy z emisji dostaną swoje akcje. Wtedy nastąpi spore przemielenie kapitału i będzie można rozpocząć wzrosty aż do premiery.
  • Re: Drugi Autor: ~KLM [95.215.27.*]
    a kiedy dostaną te akcje?
  • Re: Drugi Autor: ~Buhaha [46.134.151.*]
    Sztucznie trzymany? Sztuczne to mogą być cycki, jaki poziom uważasz za sztucznie trzymany 2,50 czy 10,50?
  • Re: Drugi Autor: ~Moimzdaniem [5.173.30.*]
    Biorąc pod uwagę potencjał to kurs powinien być dużo wyżej niż 2,50. Problem taki, że nikt nie będzie robił niespodzianki dzikiej hossy inwestorom, którzy obejmowali akcje po 0,95zł. Jak dostaną swoje akcje to zobaczymy ilu wywali, a ile będzie trzymać dalej. Po przemieleniu będzie można odpalać rakietę. Nie wiem kiedy dostaną te akcje, ale powinni max za miesiąc lub do końca tego roku.
  • Re: Drugi Autor: ~Gamer [31.61.247.*]
    Dnia 2025-10-10 o godz. 12:53 ~Moimzdaniem napisał(a):
    > Biorąc pod uwagę potencjał to kurs powinien być dużo wyżej niż 2,50. Problem taki, że nikt nie będzie robił niespodzianki dzikiej hossy inwestorom, którzy obejmowali akcje po 0,95zł. Jak dostaną swoje akcje to zobaczymy ilu wywali, a ile będzie trzymać dalej. Po przemieleniu będzie można odpalać rakietę. Nie wiem kiedy dostaną te akcje, ale powinni max za miesiąc lub do końca tego roku.

Sądząc po umowie jaką podpisali z autoryzowanym doradcą to najwcześniej w 2026 . Możesz wierzyć lub nie, ale większości uczestników tej emisji nie interesują ceny nawet 100% powyżej obecnego kursu. Nie zmienia to faktu, że 1-2mln akcji może się pojawić na podaży. Tylko czy kurs utrzyma się poniżej 5zł?
  • Re: Drugi Autor: ~ghostsruner [165.225.207.*]
    100
[x]
ONEMORE 0,23% 2,19 2025-10-29 10:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.