Przecież ich tam nie było. Byli tylko Ci ze squadronu . Mbf napisał tylko na x ze będą 2 wywiady z prezesem squadronu. Treści możesz się domyślać bo też jesteś tutaj od dawna i znasz ich mechanizmy ..
fajnie że znowu zajrzałeś. Pozdrawiam
Tak doskonale znam ich działania , moze nawet lepiej ze ich nie było , moje watpliwosci to np.umowa i sprzedaz akcji . Prezes jak zwykle umowa cywilno- prawna poza rynkiem - komu ? pewnie jakas spólka typu luxury i ona wywaliła w rynek , tak było przy Vabunie , potem kara 600 k zł . RK - tu zaskoczenie ze "publicznie " wywalał w rynek i po zejsciu musiał dac info - on zawsze robił umowy cywilno prawne. Zastanawiał sie ktoś - dlaczego / jest ich 2 powyzej 5 % / akcjonariusze NIGDY nie sprzedli akcji czy to w 2020 czy 2025 gdy był po 10 zł Dziwne
Sprzedaż prezesa w najb nieodpowiednim momencie bo przy 5 zł gdzie musiał wiedzieć że pójdzie trochę lekko wyżej. K. Już w lepszym momencie sprzedał . Ale co jego pomagierzy podciągnęli tu cenę to piękna zagrywka . Teraz wrócili na x do swoich tematów . Myślę że liczyli że dzięki temacie dronów przyciągną klientów na ich mocznik olej cukier etc. Tutaj te listy intencyjne brzmiały trochę poważniej (mam na myśli temat dronów ) ale jeśli tak to dalej będzie wyglądało to nie wróżę powrotu na10 zł i obrotów takie jakie były tu w wybrane dni we Wrześniu. Jeśli oni się szczycą ze będzie wywiad z prezesem na swoim x to tylko o nich świadczy. Prezes zakomunikuje że wsz idzie zgodnie z planem itp . Liczyli na grant z MON-u a mon dopiero pod koniec listopada rozstrzygnie konkurs
Idąc tropem bezczelnego zachowania prezesa ze sprzedażą akcji to teraz ma 9,98% i do przejścia 5% może jeszcze wywalić 150 k akurat nie dokładnie teraz bo okres zamknięty ale po raporcie i jakichś korzystnych intencjach może wywalić jeżeli by chodziło o tak prostacki ruch , ale może to być i inwestor to na razie nabył 3,17% i nie musi się ujawniać a teraz zbiera resztę z rynku bo jakoś dziwnie zatrzymało się na 6 zł
Dziwnie ? No co ty ? Dlaczego uważasz że dziwnie. Żadne obroty. Zero jakiegokolwiek espi . Nic do przodu. I tak sukces ze trzyma się tego 5,7-6 bo to jeszcze na fali entuzjazmu. Nie widać tutaj niczego co mogłoby podwyższyć kurs (chyba że nowi tutaj liczą na wywiad .. ) ale Ci którzy już tu trochę są wiedzą co w nim będzie ..
Spółka nie ma zamówień na swoje produkty .
Jak mają finansować projekt irydy bez kasy ?
RK jest pełnomocnikiem zarzadu nie moze być preesem bo ma /chyba ? / zakaz zgodnie z prawem. Nie wiem czy obowiązuje go okres zamkniety chyba nie .Prezes zarzadu na 7 dni na zgłoszenie zbycia .RK pierwsze transakcje 6.08 po 3 zł a info dał 23.08 po przekroczeniu On jest zwyklym akcjonariuszem , a przy 8-9 zł obrotu były ponad 100 k akcji
Matgłąbie,tysiąc razy właśnie zarząd mówił że potrzebny będzie duży inwestor i oni go znajdą i będzie mega ogromny wystrzał kursu ,a ty dalej bredzisz że oni nie mają pieniędzy
Jakby . Gdyby . A jeśli się okaże itp .?
Nie może być jakiegoś planu ?
Harmonogramu ?
Tylko domysły i spekulacje
A jak temat dronów przycichł to dali wznowienie ich ofert olej itp
Mat ma racje to sposób działania RK - wszystko i NIC.Tylko dlaczego sprzedawał oficjalnie ? Moze ma dośc kar ze strony Nadzoru?Te akcje poszyły do ludzi z ulicy a nie zadnego inwestora , akcje prezesa zarzadu moe do jakies spólki powiazane a potem w okolicach 10 zł w rynek - takie mam przypuszczenia Jedno jest pewne coś jest na rzeczy , moze info ze MBF nie jest do niczego potrzebny w tym projekcie
Dokładnie . Ludzie tutaj myślą ze od RK kupił inwestor a on rzucił to w rynek i ulica z tym została . Wiedział doskonale co robi . I żadne wpisy na ich x nic nie dadzą . Teksty w stylu że można przyjść i porozmawiać osobiście ???
A niby o czym ?
Przecież nikt nikomu więcej nie powie na takim spotkaniu bo to byłoby łamanie prawa
Więc wklejają na x info że niby coś się dzieje
Teraz będzie wywiad z prezesem i tak też nie ciekawego nie padnie .
Spore nasilenie negatywnych wpisów, nawet w weekend, myślę że w przyszłym tygodniu zobaczymy bardzo dobrą informację. kurs powinien gładko przebić opór na 10 zł.
Wywiad dawno przeprowadzony a oni czekają żeby go podać jakby nie wiadomo jaka była jego treść
Nie wzbudza zainteresowania swoimi produktami jak będą wklejać na x artykuły o obronności i dronach .