• Uzytkownik „xd” Autor: ~Odleszczanie [88.156.185.*]
    Jak sie wczytacie z sensem w jego wypowiedzi to zrozumiecie ze on ani nie nagania ani nie wieszczy spadkow.

Takze kolega „xd” robi dobra robote wysmiewajac trolli wszelkiej masci - spadkowych i naganiaczy.

Pozdrawiam kolege xd bo zawsze potrafi poprawic humor
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: _xd [185.227.138.*]
    Nooo w końcu ktoś kumaty xD Aż mi się ciepło na serduszku zrobiło :) Również pozdrawiam.
    Wysyp merytorycznej elity milionerów i analityków za 3...2...1...
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~Odleszczanie [37.248.228.*]
    Kumaci wiedza o co chodzi, matematyki nie oszukasz
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~Kk [95.49.33.*]
    Szef xd to zbiera od 2 lat. Xd zniechęca słabych i skłania do wystawiania akcji na sprzedaż.
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~Bindol [46.113.8.*]
    xD , to jeszcze ci się na okrężnicy zrobi ciepło.
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~xxx [37.31.10.*]
    To nieprawda
    On wyśmiewa każdego. Nawet tych co próbują prowadzić tu merytoryczną dyskusję. To powoduje, że forum Lubawy zostało zniszczone. Nikt normalny nie próbuje na dłuższą metę dyskutować z samymi trollami. A właściwie tylko tacy tu zostali.
    Można sobie zadać pytanie jaki ma w tym cel?
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~bob67 [178.216.92.*]
    ten xd to największy trol jest niestety. Tacy jak on niszczą faktycznie forum i nie rozumiem jak można go chwalić. Tzn. rozumiem - jak się jest z jednej drużyny to można :). Wchodzi też w grę zaburzenie psychiczne choć ja uważam że to po prostu podróżny który został na peronie, boi sie wejść i troluje na spadki bo mu się maży 4 zeta :) I niestety takie trole wygrywają - samo to że o nich piszemy ich cieszy. Nieważne jak, ważne żeby pisali.
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: steve2 [91.123.210.*]
    Cel jest oczywisty...A kto by się przejmował zniszczonym forum? Można je odbudować, ale my mamy ważniejsze sprawy na głowie : nie utracić tych akcji które udało się kupić. To trzeba czytać inaczej: im więcej trolli tym lepsze perspektywy, a te mamy potwierdzone wynikami i nowymi umowami. Tam utkwiony powinien być nasz wzrok bo widać wiele. Nawet nie na wykres (choćby nawet licznik pokazał 6), a już tym bardziej nie na tych co wypisują ci którzy chcą naszych akcji. Pozdrawiam akcesoriat.
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~xxxxxxxxxx [176.221.120.*]
    WITAM TAKICH JAK XD FRUSTRATOW MOC . SAM NIZAROBI INNYCH ZNIECHECI. LUBAWA W CZASIE DA ZAROBIC, JEJ OSTATNIE WYNIKI I PROFIL PRODFUKCJI TO SUGERUJA , OCZYWISCIE SA WZROSTY , SA KOREKTY ,TO GIEŁDA . FRUSTRACI KOREKTY WYKORZYSTUJA DO SIANIAS ZAMENTU CO ZAPEWNE MŁODYCH INWESTOROW WPRAWIA W ZAKŁPOTANIE . GIEŁDA TO CIUT WIEDZY I"NOS". KUPIC I ZAPOMNIEC , CIERPLIWOSCI , BEDZIESZ BOGATY.!!!
    Piękne. Forum zostało zniszczone czytaj trolle kwiczą że nie mogą trollować xD
    Jak zwykle nie zawodzą, bo utrzymali poziom bzdur w tym temacie na swoim poziomie xD Mnóstwo teorii wyssanych z palca to woda na mój młyn xD
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~Mejk [5.173.164.*]
    https://youtu.be/kabpExB5DAs?si=oZ8NW5jxvRNfFfUd
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: marbon [89.75.144.*]
    Łubu-dubu! Łubu-dubu! Niech nam żyje! Prezes naszego klubu! NIEEECH ŻYYYJEE NAM!. To pisałem ja Odleszczanie, albo xD.
    Gołym okiem widać, że post jest zamówiony u kolegi, albo napisany przez samego xD. No niezła prowokacja... Co tu się jeszcze wydarzy? I chociaż to odpisywanie to "miód na jego serce" (serce?), to ten ostatni raz napisałem.
    Ty to łączysz kropki, ja nie mogę xD Ale w ogóle mnie to nie dziwi, to przecież naturalne co nie?
    Kiedy te drony będą? xD
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~Odleszczanie [88.156.185.*]
    Kolega ladnie laczy kropki
    Mareczek to specjalista nie w kij dmuchał analityk, co widać zresztą powyżej xD
    Przecież to do niego "spółka, która będzie produkowała drony" xD
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~blondynka [37.30.28.*]
    xD - TYNIE MARTW SIĘ O DRONY TYLKO BIEGUSIEM DO PROKTOLOGA .
    A co, chodzić nie umiesz po badaniach i potrzebujesz pomocy?
    I czy to jest ta merytoryka, która umiera? xD
  • Re: Uzytkownik „xd” Autor: ~blondynka [37.30.28.*]
    TWOJA MERYTORYKA JEST JAK SPAGHETTI SCHIZOFRENIKA .
[x]
LUBAWA 0,14% 7,40 2025-12-23 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.