Nooo w końcu ktoś kumaty xD Aż mi się ciepło na serduszku zrobiło :) Również pozdrawiam.
Wysyp merytorycznej elity milionerów i analityków za 3...2...1...
To nieprawda On wyśmiewa każdego. Nawet tych co próbują prowadzić tu merytoryczną dyskusję. To powoduje, że forum Lubawy zostało zniszczone. Nikt normalny nie próbuje na dłuższą metę dyskutować z samymi trollami. A właściwie tylko tacy tu zostali. Można sobie zadać pytanie jaki ma w tym cel?
ten xd to największy trol jest niestety. Tacy jak on niszczą faktycznie forum i nie rozumiem jak można go chwalić. Tzn. rozumiem - jak się jest z jednej drużyny to można :). Wchodzi też w grę zaburzenie psychiczne choć ja uważam że to po prostu podróżny który został na peronie, boi sie wejść i troluje na spadki bo mu się maży 4 zeta :) I niestety takie trole wygrywają - samo to że o nich piszemy ich cieszy. Nieważne jak, ważne żeby pisali.
Cel jest oczywisty...A kto by się przejmował zniszczonym forum? Można je odbudować, ale my mamy ważniejsze sprawy na głowie : nie utracić tych akcji które udało się kupić. To trzeba czytać inaczej: im więcej trolli tym lepsze perspektywy, a te mamy potwierdzone wynikami i nowymi umowami. Tam utkwiony powinien być nasz wzrok bo widać wiele. Nawet nie na wykres (choćby nawet licznik pokazał 6), a już tym bardziej nie na tych co wypisują ci którzy chcą naszych akcji. Pozdrawiam akcesoriat.
WITAM TAKICH JAK XD FRUSTRATOW MOC . SAM NIZAROBI INNYCH ZNIECHECI. LUBAWA W CZASIE DA ZAROBIC, JEJ OSTATNIE WYNIKI I PROFIL PRODFUKCJI TO SUGERUJA , OCZYWISCIE SA WZROSTY , SA KOREKTY ,TO GIEŁDA . FRUSTRACI KOREKTY WYKORZYSTUJA DO SIANIAS ZAMENTU CO ZAPEWNE MŁODYCH INWESTOROW WPRAWIA W ZAKŁPOTANIE . GIEŁDA TO CIUT WIEDZY I"NOS". KUPIC I ZAPOMNIEC , CIERPLIWOSCI , BEDZIESZ BOGATY.!!!
Piękne. Forum zostało zniszczone czytaj trolle kwiczą że nie mogą trollować xD
Jak zwykle nie zawodzą, bo utrzymali poziom bzdur w tym temacie na swoim poziomie xD Mnóstwo teorii wyssanych z palca to woda na mój młyn xD
Łubu-dubu! Łubu-dubu! Niech nam żyje! Prezes naszego klubu! NIEEECH ŻYYYJEE NAM!. To pisałem ja Odleszczanie, albo xD.
Gołym okiem widać, że post jest zamówiony u kolegi, albo napisany przez samego xD. No niezła prowokacja... Co tu się jeszcze wydarzy? I chociaż to odpisywanie to "miód na jego serce" (serce?), to ten ostatni raz napisałem.