Ty naprawdę jesteś bystry inaczej. Jakie nowe akcje? Przecież, te akcje są od dawna, bo one w dużej ilości należą do głównych udziałówców i mają lockup na sprzedaż na długi czas, tylko teraz będą miały status, jako dopuszczone do obrotu, przy czym uwzględniając lokaup. nie znaczy, że ktoś nimi będzie handlował, bo i nie można.
PS to wg mnie jest skoro mówicie, że te akcje co bedą dopuszczone do obrotu nie dodadzą się do ogólnej liczby akcji i nie będzie rozwodnienia to dobra nasza skoro na dzień dzisiejszy same aktywa firmy po Q2 są wiecej warte niż wycena rynkowa spółki Kapitalizacja: 75 492 876
Autentycznie że wam nie wstyd takich głupot pisać? ~Ww znowu ze swoimi wpisami z mchu i paproci.
Jak tu tacy inwestorzy, jak ~Ww czy ~Bystry, który nie wie nawet ile akcji jest w obiegu, co można sprawdzić w kilka sekund, to przyszłość tu cieniutka, a kurs na groszówkach widzę.
A ja Ci napiszę Maniok, dlaczego właśnie my tu mamy prawo pisać. Jesteś tu widocznie za krótko, ale nie wejdziesz ocenisz i wchodząc po 1,88 masz komfortową sytuacje, jest tu grupa osób będąca z tą spółką od poziomów jej debiutu na GPW, a nawet sprzed, gdy pojawiły się pierwsze informację, że przez odwrotne przejęcie EKIPA wejdzie na giełdę, popatrz na wykres, jak jesteś taki bystry i odpowiedz sobie na pytanie, co my tu żeśmy takiego doświadczyli. Dziś jest ten dzień, kiedy możemy się przekonać, po raz pierwszy od informacji o Ekipie na giełdzie, kiedy przekonamy się o wartości naszych akcji, gdyż widzisz Maniok, dopiero dziś mamy tu prawdziwy debiut, a dotychczasowe notowania, to było jak zły sen. Moja ocena sytuacji.
obserwowałem od dawna ten "twór", ale co tu piszecie to elaboraty, czy inwestor z własnym pieniądzem się Ekipą interesuje ? zapytam kiedy zrobicie dno dnów ?