Pytanie za 1000 pkt. w jakim kierunku pokierują nasze myśli? Od nich będą uzależnione popyt i podaż. Myślę, że od tych kwestii będzie uzależniona ewentualna przyszła emisja i cena emisyjna. Oni to już wiedzą, my dowiemy się dokładnie za miesiąc. W moim odczuciu teraz emisja mogłaby nie mieć zainteresowania, nie mówiąc, że psychiatra musiałby ustalać cenę emisyjną. Gdyby w takiej sytuacji poszła w 100% to oznaczałoby w mojej ocenie ewentualny przekręt informacyjny. Mocno zastanawia/dziwi mnie ta wątła polityka informacyjna Moonlita, że nie podają żadnych informacji o rozmowach/negocjacjach, podpisanych umowach. Np. wiemy z minionych raportów, że mają już przychody z projektów NCBiRowskich, ale dlaczego nie jesteśmy informowani od kogo?
spolka sie dopiero tworzy, na podstawie tego co jest to raczej nie ma powodow do informowania bo i o czym? ktos wszedl jakis czas temu moze na zasadzie kupuje wszystko z bardzo niska wycena za 100k pln i podbil kurs w okolice 30gr i tak juz zostalo
Moonlit jest bardzo tani ale ta spolka musi byc odbudowana od nowa od tego co bedzie robic w jakiej branzy dzialac beda poziomy cenowe na kursie niestety trzeba byc tu cierpliwym obawiam sie ze nadchodzacy raport wiele nie zmieni
Pic na wodę fotomontaż ciąg dalszy. Sztuczne utrzymywanie poziomu rzekomego handlu 0,35. W takiej sytuacji podejrzewam, że ewentualna emisja publiczna zostanie ogłoszona z ceną emisyjną z zakresu 0,20-0,30.
co za brednie karmione konczaca sie cierpliwoscia akcjonariusza :)) emisja jesli kiedys bedzie to szacuje w cenie 0,50-1PLN lub wiecej dla nowych inwestorów ale zanim to nastapi musi byc jasny plan rozwoju i prospekt emisyjny a nie bajki w stylu ex Prezesa jak kiedys ... patrze strona www dalej stara dane nie zmienione na odbudowe spolki cos czuje przyjdzie nam poczekac kilka lat
Panowie inwestor i akcjonariusz kocham wasze teksty.tak poważnie wiem że macie dużżżooo akcji.dajcie jutro po 0.31gr pozbieram.po południu.i dajcie namiary na wasze inne spółeczki to je rozruszam serio.!!!!
moje akcje sa wystawione i czekaja w kolejce juz od jakiegos czasu mozesz kupowac - na co czekasz? na info? jak info bedzie bardzo dobre to istnieje ryzyko ze przeniose zlecenie wyzej
Mój wpis związany jest z obecną sytuacją informacyjną. Cierpliwość nie ma tu nic do rzeczy. Bzdurą nazwę wymysł na ten moment o hipotetycznej emisji z ceną emisyjną 0,5-1, gdy ostatnio kurs tych tzw. notowań trzyma się na 0,35. Ewentualność emisji jest realna, lecz ta cena emisyjna, to szaleństwo z obecnego punktu widzenia zwykłych akcjonariuszy i proszenie się o niepowodzenie. No chyba, że niespodziewanie ktoś przejąłby te akcje, ale to byłaby podejrzana sprawa, nasuwająca podejrzenie nierównego dostępu do informacji. Zostały niespełna 2 tyg. do raportu za 3. kw. 2025 r. więc niebawem ujrzymy jak im poszedł kolejny kwartał i w jakim kierunku zmierzają. W każdym razie cały czas twierdzę, że prowadzą nędzną politykę informacyjną. Nie mają się czym chwalić, czy celowo założyli embargo?
spokojnie emisja moze byc po 1pln albo 2 lub wiecej... obecny kurs tu nie ma nic do rzeczy - przypomnij sobie jak akcje wycenial zlotousty ex prezio upychajac naiwnym obiecujac ze zrobi gre o trenowaniu psa
pewnie ze ma wystarczy pomyslec a) superlatyw nie ma ale moze beda choc nie ma zadnej gwarancji b) w przypadku wystapienia superlatywy mozliwa jest emisja po cenie znacznie wyzszej niz kurs obecny ktory wycenia tylko miejsce na NC wraz z nieskazona dlugiem historia spolki c) pakiet jest do wziecia po odpowiedniej cenie owzgledniajacej pozytywne info - chcesz to bierz
Superlatywy to podawane przez ciebie zakresy ceny emisyjnej potencjalnej emisji. Ja (na stan dzisiejszy): 0,2-0,3. Ty: najpierw 0,5-1, a teraz 1-2. Coraz lepiej, coraz wyżej. Jesteś spekulantem. Chcesz tylko opchnąć te akcje z odpowiednim zyskiem. AI i drony to stosowana przez ciebie wobec czytelników forum, podpucha.
niestety nie da sie tutaj - to spolka co najwyzej dla zolwi
Ps: nowemu Prezesowy wyraznie sie nie spieszy objal stery ponad dwa lata temu w tym czasie tylko porzadek w papierach zrobil i 3 emisje po 10gr ... jak pamietam w podobnym okresie czasu powstawaly male spolki od zera przeprowadzaly emisje i debiutowaly na NC oraz pokazywaly 1 gre lub nawet mialy premiere czesto z sukcesem ... jedyny plus to dlugi okres kiedy mozna zbierac taniutkie akcje kto nie zbieral ponizej 20gr ten osiol taka okazja na gieldzie sie nie zdarza
Żółw to raczej bardzo sympatyczne zwierzę, choć określenie szalenie ogólne. Dzieli się na 2 podrzędy, 14 rodzin, 356 gatunków i 122 podgatunki. Do którego nawiązałeś? :-)) Co to za rzekomy wpis? Z jakiego forum? Z jakiego czasu? Czyj? Nie pada w nim ani jedno słowo, które wskazywałoby na forum Moonlita na Bankierze. W jakim kontekście zacytowany? Sugeruję na przyszłość nie wklejać rzekomego cytatu, lecz link wpisu. Wówczas wszystko byłoby oczywiste. Wiesz co to transparentność?