• Cisza przed burza Autor: ~Rikitiki [31.0.62.*]
    J.w.
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~Invest1 [178.235.181.*]
    No właśnie się wydarzyło jak na razie to -5%
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~Rikitiki [31.0.62.*]
    Kumaci papier trzymają. Bo taniej już było. Tyle w temacie
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~Mm [5.173.200.*]
    Już kiedyś wspominałem wielokrotnie aby papier trzymać. Ktoś umiejętnie delikatnie zbiera i powstrzymuje dodatkowo wzrosty.
    Struna się napina!
    Czekam bo będzie dobrze!
    Tu będzie bardzo grubo i to w krótkim czasie. Każdy ma swój własny rozum.
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~rf- [94.254.222.*]
    Będzie pompa...bankowo. A wiecie skąd wiem?
    Bo siedzi w tym interesie M.P. , który takie cyrki uprawiał na kilku już papierach. Niestety SAP, AQT zdechły niedługo po tym jak zrobiono na nich ostrą wirówkę. Żeby nie było - sam jestem z jakimś tam pakietem, czekam..ale nie zamierzam przegrzać tego kwita.

Obecność Pana Macieja P. jest dla mnie bardzo wyraźnym sygnałem. Miałem wątpliwą przyjemność porozmawiać z nim telefonicznie kiedy ważyły się losy spółki Sapling... zapytałem co się dzieje z RN, że wszyscy się wymiksowali itd, Pan Maciej wówczas użyl pięknego sformułowania jakoby czlonkowie wobec braku pomysłów rozwojowych ustąpili ze stanowisk i wszystko w spółce idzie w dobrym kierunku. Chwilę później info o wniosku o upadłości. Złotousty chwilę później zaistniał w spółce - konkurencie w branży AQT, w czasie kiedy było bardzo głośno o problemach zarządu (manipulacje kursem), Pan P. dostał misję w ZEA xD... no trupa do szafy schowali. A od 2022 roku jest tutaj... więc. Trzymajcie papier, zarabiajcie i uciekajcie, bo obecność tego typa każe bardzo mocno uważać. Pozdrosy!
    W każdej chwili może być winda w górę. A jak pokonamy złotówkę to już poleci i trudno powiedzieć gdzie to się zatrzyma . Tyle w temacie
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~Rf- [86.63.116.*]
    A to tak wysoko szacujecie... No no no
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~invest1 [178.235.181.*]
    Tylko cisza i cisza przed burza a burzy jak nie było tak i nie widac
    Burza przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. Cierpliwi zostaną nagrodzeni
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~Mm [5.173.198.*]
    Spodziewam się burzy która wyniesie cenę waloru na wysokie poziomy!
    Cierpliwości!
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~Mm [5.173.198.*]
    Nadmienie tylko iż wskaźniki mówią kupuj lub mocne kupuj.
    Więc odpał w górę może być w każdej chwili.
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~john [89.229.126.*]
    Tutaj wskaźniki nie działają ale polubiłem tą spółkę, kółeczka można kręcić.Na Apisie też kółeczka można w ciągu dnia wykręcić 5-10 %
  • Re: Cisza przed burza Autor: ~Greku [31.0.62.*]
    Po twoim wpisie można stwierdzić jakim Jesteś kolarzem. Widać że wystarcza Ci na małpkę i fajki
[x]
ENERGY 4,17% 0,11 2025-10-21 16:15:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.