Będzie pompa...bankowo. A wiecie skąd wiem?
Bo siedzi w tym interesie M.P. , który takie cyrki uprawiał na kilku już papierach. Niestety SAP, AQT zdechły niedługo po tym jak zrobiono na nich ostrą wirówkę. Żeby nie było - sam jestem z jakimś tam pakietem, czekam..ale nie zamierzam przegrzać tego kwita.
Obecność Pana Macieja P. jest dla mnie bardzo wyraźnym sygnałem. Miałem wątpliwą przyjemność porozmawiać z nim telefonicznie kiedy ważyły się losy spółki Sapling... zapytałem co się dzieje z RN, że wszyscy się wymiksowali itd, Pan Maciej wówczas użyl pięknego sformułowania jakoby czlonkowie wobec braku pomysłów rozwojowych ustąpili ze stanowisk i wszystko w spółce idzie w dobrym kierunku. Chwilę później info o wniosku o upadłości. Złotousty chwilę później zaistniał w spółce - konkurencie w branży AQT, w czasie kiedy było bardzo głośno o problemach zarządu (manipulacje kursem), Pan P. dostał misję w ZEA xD... no trupa do szafy schowali. A od 2022 roku jest tutaj... więc. Trzymajcie papier, zarabiajcie i uciekajcie, bo obecność tego typa każe bardzo mocno uważać. Pozdrosy!