Teraz to gra pod wyniki za 3k, już widzieliśmy że za bardzo straszaki nie działają nawet rakieta na magazyn LPP, liczyli na zwałę do 5k hehehe a tu nic nawet górka na plus.
Akcji w obrocie chętnych do oddania nie ma , różnice między K a S duże. Nie ma czym grać, sami sobie już za bardzo nie mają co przeżucać bo nikt się nie dołącz.
Myślę że teraz będzie albo marazm przez chwile i nowe ATH do wyników w Grudniu,
Grudzień na pewno przebije 20k pytanie czy na chwile czy przystanek do góry,.
Racja. Tu jest teraz zbyt wielu chętnych na zakup gdyby spadło poniżej 15k. Zdają sobie shorty z tego sprawę. Zgadzam się że może być trichę marazmu na lpp do grudnia, ale nie zapominajmy o rynkach bazowych. Coś w ogóle się szykuje. Zobaczcie ath na złocie.
jasiu widziałem zimę w Polsce; w latach 1950 -1996 zimy były, ale skąd taki obszczy mur jak ty moze to wiedzieć? adzis kara dla wszystkich tekstylnych spólek po mega słabych zapowiedziach sprzedazy - ale skąd jasiu ty mozesz to wiedzieć? jutro Lpp 16 z przodu jasiu :-)
Bo ja wiem? Kto miał kupić kupił i trzyma. A dzisiaj próbują od słabych rąk coś wyciągnąć. Książkowe zachowanie przed dywidendą na dużej spółce. Po za tym ta dywidenda była rozbita na dwie części więc teraz ok 2 proc stanowi. Ciekawie zacznie się w grudniu. Ale ryzykownie nie mieć papiera bo w każdej chwili piciąg może odjechać....