• "Mój prąd" wyczerpał rządowe fundusze Autor: ~tola [195.93.223.*]
    Rządowy program "Mój prąd", dzięki któremu zbudowano ponad 1,5 mln mikroinstalacji fotowoltaicznych, prawdopodobnie nie będzie kontynuowany.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Moj-prad-wyczerpal-rzadowe-fundusze-Z-produkcji-mocy-czas-przerzucic-sie-na-zarzadzanie-9019207.html

W związku z powyższym spółka głębokich technologii implementacyjnych (dachowych, ściennych i garażowych) zapewne niedługo ogłosi zmianę kierunku dynamicznego rozwoju. Zagadką pozostaje jedynie co Prezes obierze za cel?! Może drony? Może AI? A może styropianowe drony z panelami pv na skrzydłach i mikro pompą na pokładzie i to wszystko sterowane sztuczną inteligencją???
    Jakby nie było to spodziewam się w niedługim czasie jakiegoś ciekawego listu intencyjnego:)
  • Re: "Mój prąd" wyczerpał rządowe fundusze Autor: ~Wtf [185.239.42.*]
    Ale jest czyste powietrze
    I tu Niby miliardy mają haahahhaha
  • Re: "Mój prąd" wyczerpał rządowe fundusze Autor: ~całkiemmożliwe [84.40.219.*]
    Oczywiście. Dron z doklejonym taśmą izolacyjną do kontrolera, columbusowym HEMSem tak, żeby operator drona nie musiał myśleć o podładowaniu samochodu elektrycznego w garażu przez noc i o włączeniu klimatyzacji i podgrzaniu wody do kąpieli, przed przyjściem do domu po znojnym dniu. Tylko cyk, pyk poustawia sobie co tam trzeba i bzzzzz! - dronem będzie dokazywał sobie bez zmartwień. Bullish.
[x]
COLUMBUS -2,98% 6,51 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.