spokojnie, jak odbije to będziecie załowac ze nie załadowaliscie pełnych worków !!:):) wg analizy technicznej spółka bardzo mocno stoi. nie naganiam jak równiez nie odradzam wybór jest wasz wg mnie ABM da jeszcze zarobić trzeba tylko troche poczekać a doczekamy sie odbicia. pozdrawiam i udanych inwestycji zyczę !!!
Panowie taki skotan 300 % zrobił ..... a własnie to spółeczka która nie odreagowała spadków z 2008 prawie przy czym o wiele gorsza od AMBSOLID ... tyle że karkosik
widze co sesje strzelelają jakies po 150 % które własnie w wzrostach nie uczestniczyły....
Z drugiej strony to jeszcze niedawno było w okolicach 11, a rok temu ok 20...I chyba żadna ze spółek budowlanych nie jest tak niedowartościowana patrząc na P/bv i C/Z..
Tak, wszystko niedowartościowane (patrz http://www.stockwatch.pl/gpw/abmsolid,wykres,wskazniki.aspx#analiza). Nie rozumiem, czemu spółki tego typu, z takimi wskażnikami i raankingami (typu ABM, ERGIS, ABE, HARDEX, PANOVA, PROTECTOR ( LZS) ) nie chodzą, a modny, przewartościowany chłam buja, że aż furczy. Zopełnie nie kapuję.
Poza tym tam wygenerował się na MCAD sygnał K w głębokim wyprzedaniu.
Może mi ktoś powie, o co tu biega?