tez liczylem na Jupiterka, ale wysypalem po 2,50 i kupuje Krezusa w promocji. Wskazniki na waszym papierku przepiekne,ale jak wskazuje przyklad mojego Gancika, ktory tez wyglada pod wzgledem wskaznikowym doskonale, nijak ma sie to do kursu. Gant kisi sie niemilosierni i Jupiter takze. Potencjal wzrostu wg Stockwatch ponad 200% a to nawet 2% wzrostu zrobic nie moze, zenada. Juz wole jazde gora dol na Krezusie, jest zabawa.
o gancie właśnie dzisiaj myślałem... jutro jak złamie 20,55zł to będzie schodził na 19,40zł, wtedy myśle ze warto wskoczyć, może być odbicie ale ryzyko jak wiadomo zawsze jest
Widać komuś nie podobało się że kurs zaczął iść do góry i postanowiki zwalić kurs Tylko niech uważają bo może nie być sprzedających.Akcje i tak są taniutkie.
A moze to byl RYNEK czyli ten, ktory sprzedawal akcje, a nie jakis wrog notowan (albo jakis leszcz lub jeszcze gorszy gosc). Danzaw, Jupek ma zajebiaszcze wskazniki, ale nie rosnie. Nie rosnie od dawna, a nawet spada. Obroty - takie sobie. Czyli zainteresowanie Jupkiem jest ograniczone. Danzaw pamietaj, ze wskazniki odazwierciedlaja przeszlosc. Gielda do terazniejszosci sie nie przyznaje, udaje, ze odzwierciedla przyszlosc. Przeszlosc dla gieldy to jest wstyd. Myslisz, ze tylko Ty zauwazyles, ze Jupek ma zajebiaszcze wskazniki? Bardzo smieszne. Ja tez to widze i co z tego. To byloby niesamowicie latwo zarobiac kase na gieldzie. Patrzysz na wskazniki, kupujesz najtansze i zarabiasz. Oj, co to to nie, Danzaw . Tak latwo nie ma.
mam za 2,07 i nie sprzedam. dałem się tak sfrajerować na pronoxie. sprzedałem w pon za 1.57 - dzisiaj po 4 dniach widać po ile jest. jakies 80 % mi przepadło. z jupiterem tak nie zrobie. mysle ze ten kto sie już nachapie, podbije ładnie kursik w ciągu kilku sesji na 3,5 i będzie git.
pozdro
dziś znowu warto dokupić bo w poniedziałek pójdzie do góry - takie jakieś dziwne zależności sie wykreowały na naszym jupku - tylko nie mam już kasy a buuuuuuu
Właśnie - kto jest bystry , ten skorzysta ; napewno jeszcze taka okazja będzie nie raz, ale myślę że nieprędko. A co do zależności , to przecież są one widoczne również na innych społkach . Tylko AT , Indiańce na zielono i pakować do wora ...