Będą książki pisać jak zrobić wał roku na GPW sprzedając bajki...na firmy krzaki...pod obronność. Krzka w Afryce jest teraz antydronwy następny, bajki Andersena dobrego mają PR co im wymyśla je.
Czekać jak poinformują o produkcji rakiet dlekiego zasięgu na tych bojowych autach produkowanych w stodole w RPA, trzeba im przyznać że PR owca mają dobrego, wynajęty naganiczy, i ustawione automaty mielące akcjami plus insider trading tutaj pod pseudo infa norma, podbitki zawsze są przed informacjami haha
Cos wymyśla bo na tych pseudo infach daleko nie zajada...
Może zaczną budować reaktory atomowe....może wejdą w budowę CPK...tam mają pisząc te infa dobry ubaw z planktonu lykajacego te baje...od sławnego chińskiego inwestora po metale ziem rzadkich aż po drony
I jak petrolinvest metr do ropy ...wojna się kończy i bańka pęknie
Po hossie węglowej zostały hałdy wyngla po hossie zbrojeniowej hałdy złomu zostaną. Plany są tylko nikt nie pisze kto to kupi, zwłaszcza jak lepsi i więksi gracze w grze. Zostaną z liniami produkcyjnymi i złomem jak z hałdami i zaś restrukturyzacja.
Poza tym kto za to zapłaci ? Bo chyba nie ci spekulanci co wciskają leszczą akcje.
Sprzedałeś trudno , masz pecha nie przeżywałeś hossy i nie rozumiesz inwestowania Bumech ma ponad 230 mln gotówki kopalnia zarabia już ok 20 mln kwartalnie leszcz już nie kupi bo wystraszony miało być 4 zeta już jest 40 kurs w silnym trendzie wzrostowym a trendy są
Tylko lotniskowce dla PMW. Polska nie ma nawet jednego lotniskowca? Koks z Jsw wyposażenie Bumech samoloty RWD. Taki mam pomysł. Tak z 10- 15 lotniskowców dla Polski.
Marzenia i baje PR mają dobry już pomijając że insider trading tutaj to norma a KNF na ten wałek cisz czyny grubi politycznie PO umoczeni są ostro w ten przekręt bajkowy i dla tego cisza
Tüsk wymyślił łodzie podwodne to wcale bym się nie zdziwił jakby zamówił lotniskowce na te f mógłby swojej zachodniej ojczyzny bronić. Pewnie bumech by wyprodukował a i kurs pobił by lpp
Tak, tak,wiemy nie było, choć wydawało się że były: - nadzieje z magnetycznym rozbijaniem skał - Chińczyk - statki z afrykańskim węglem No i cóż z tego? Jak ktoś ma swoje pieniądze to może kupić to co chce. Nie rozumiem piszących chlopaczków (a być może i dziewczynki) o tym, że Gruby, że peron odjechał ... itp
Kupowałem te akcje – czasem po 30 gr. Gdy przyszedł "Chończyk" żałowałem, że nie sprzedałem po 1,30 – po tyle chodziły. Ostatnio żałowałem, że nie sprzedałem po 80 zł. To zabawa. Jedno mieszkanie w tę czy wewtę:) Ale co s czuję, że będą dwa w tę.