• Tam nikogo nie ma Autor: ~Koper [93.159.24.*]
    Tak sobie sprawdziłem i wszyscy inżynierowie co byli na stornie z Tokenami już są out. Zakończyli współprace na przestrzeni sierpnia/ września. To wszystko umrze śmiercią naturalną.
  • Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~LeśnaWróżka [185.101.130.*]
    Chyba śmiercią tragiczną, a nawet tragikomiczną.
  • Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~Koper [93.159.24.*]
    Analizując technicznie:
    -Babula prezes - odszedł - wbrew pozorom może zabrzmi to jak herezja ale była za nim mocna ekipa 15 ludzi, którzy za psie pieniądze ale pracowali.
    -Zaborowsky - cały firmware do drukarek 3d
    -Tomasiak R- pracuje według linkę
    -Pluciński - nie ma
    -Banul -brak
    To są ludzie z tokenów. Natomiast człowiek najważniejszy od Z Suit siedzi w Motoroli z tego co pamiętam. Przejrzałem forum i ludzie mają problemy z zamówieniami - nie mają informacji czy rzeczy wyszła czy nie. Maskara ...
    Człowiek odpowiedzialny za FORUM pseudonim Kicin odpowiada albo nie odpowiada.

Mówcie co chcecie a za Babula to widziałem poprawki - ktoś ogarniał forum / były pytania o nową drukarkę na forach. I była interakcja z ludźmi. teraz .... sami odpowiedzcie

• Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~Prawda [5.173.172.*]
    Bo czekamy na nowe rozdanie
  • Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~Byku [45.130.165.*]
    nie patrzcie na linkedin czy inne, tam po babuli to już wszyscy się zwinęli. Dosłownie. Nawet podobno ich dostawca czy zewnętrzna ekipa it… ale to było do przewidzenia, gaszenie światła i tyle, papa.
  • Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~Prawda [5.173.172.*]
    To może już stąd pójdziesz? Po co tu siedzisz?
  • Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~Opt [31.0.55.*]
    Dokładnie, po co płakać nad rozlanym mlekiem
  • Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~OjO [46.112.70.*]
    Siedzi bo mu zależy.
    A to tylko wy akcjonariusze za 7 groszy uważacie że macie umoczoną kasę i jedyne prawo głosu?? Spółka nie odpowiada na wezwania sądów, nie stosuje się do wyroków PIP więc obecnie to forum to jedyny kanał komunikacji.
  • Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~xyz [147.161.234.*]
    Widzę, że poruszamy wrażliwy temat, więc chciałbym trzymać się faktów. Mam wrażenie, że raz piszesz jako obrońca pracowników, raz jako osoba z wewnątrz, a raz jako obserwator? Czy możesz doprecyzować, z jakiej pozycji zabierasz głos i wskazać źródła swoich tez? U mnie informacje od nadzorcy układu wyglądają inaczej; spółka wreszcie ma szansę się odbić po Panu Babuli i jego wątpliwej świcie. Chętnie je porównam i skoryguję to, co napisałem, jeśli będzie taka potrzeba. Zależy mi na merytorycznej rozmowie bez personalnych uwag, bo to najlepiej służy odzyskaniu środków.
    Jak już wypluwasz jeden koment po drugim, to weź chociaż nicku nie zmieniaj. Każdy z tych faktów jest zgodny z prawdą. Przecież pisałem o tym w poprzednich wpisach. Były pracownik = osoba z wewnątrz. To ciekawe z tym nadzorcą. Czyli byli pracownicy dostali już od firmy zaległe wynagrodzenie, odprawy i odszkodowania? To ciekawe, bo mój stan konta (i niektórych) się nie zmienił od dluuuugiego czasu. Kto kłamie? no i jaką atmosferę wy tworzycie wyciągając ludzi z nazwiska lub wszystkich nieobecnych pracowników nazywając mongolami? No lol…
  • Re: Tam nikogo nie ma Autor: ~xyz [147.161.234.*]
    Wylewając żale na publicznym forum i tworząc złą atmosferę wokół spółki, nie odzyskasz/my środków. Czy masz inny ukryty motyw? Pytam serio.
[x]
ZORTRAX 6,06% 0,07 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.