• W Polsce wszystko jest nienormalne nawet sama K.N.F. Autor: ~DrobnyInwestorzLegni [93.159.17.*]
    Ta instytucja zablokowała notowania spółki Fintech w ostatni poniedziałek 29.09.2025r.
    Tym działaniem okradła ludzi z ich pieniędzy.
    Mnóstwo drobnych inwestorów kupiło akcje tej spółki Fintech i teraz mają zablokowany kapitał na lata, albo na za zawsze.
    Komisja Nadzoru Finansowego pod pozorem dbania o interes inwestorów okrada ich z pieniędzy, bo notorycznie rozkazuje Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie blokować notowania kolejnych spółek.
    Już kiedyś straciłem pieniądze, bo zablokowała notowania odmy Inwestment Friends, która do dziś jest zablokowana, a teraz kolejne straty , bo zablokowała mi Fintech.
    To jest złodziejstwo i skandal .
    Amber Gold i Getback okradły na miliony biednych Polaków, a Komisja Nadzoru Finansowego idzie w ich ślady.
    Nie chciałbym pracować w takiej instytucji antyludzkiej.
    Postępowanie K.N.F. powinno być rozliczone i ukarane, bo nie wolno ludzi okradać z pieniędzy złymi decyzjami co do GPW i rynku kapitałowego w Polsce. Inne kursy spółek giełdowych też potrafią mieć gwałtowne wzrosty, a nie są zawieszane na wieki. Czuję się BARDZO OSZUKANY !!!!!! Tak się nie robi zwykłym ludziom. Nie jestem złodziejem, czy banksterem, żebym miał tracić swoje ciężko wypracowane pieniądze.

Drobny Inwestor z Legnicy
  • Re: W Polsce wszystko jest nienormalne nawet sama K.N.F. Autor: ~Krzysztof [37.30.52.*]
    Odblokują pewnie w ciągu najbliższych kilku dni i wszystko wróci do normy. Czekamy
  • Re: W Polsce wszystko jest nienormalne nawet sama K.N.F. Autor: ~NowY [31.0.72.*]
    Zadziwia mnie twój optymizm... Mam nadzieję, że tak będzie. Choć KNF to mafia.
  • Re: W Polsce wszystko jest nienormalne nawet sama K.N.F. Autor: ~Nowy [217.100.199.*]
    Można iść gdzieś z tym na policję czy gdzieś z chęcią bym poszedł i to zgłosił mam czas , lub prawnik żeby ich pozwać mam tak kilkadziesiąt tysięcy zł ?
[x]
FINTECH 34,20% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.