Ta instytucja zablokowała notowania spółki Fintech w ostatni poniedziałek 29.09.2025r.
Tym działaniem okradła ludzi z ich pieniędzy.
Mnóstwo drobnych inwestorów kupiło akcje tej spółki Fintech i teraz mają zablokowany kapitał na lata, albo na za zawsze.
Komisja Nadzoru Finansowego pod pozorem dbania o interes inwestorów okrada ich z pieniędzy, bo notorycznie rozkazuje Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie blokować notowania kolejnych spółek.
Już kiedyś straciłem pieniądze, bo zablokowała notowania odmy Inwestment Friends, która do dziś jest zablokowana, a teraz kolejne straty , bo zablokowała mi Fintech.
To jest złodziejstwo i skandal .
Amber Gold i Getback okradły na miliony biednych Polaków, a Komisja Nadzoru Finansowego idzie w ich ślady.
Nie chciałbym pracować w takiej instytucji antyludzkiej.
Postępowanie K.N.F. powinno być rozliczone i ukarane, bo nie wolno ludzi okradać z pieniędzy złymi decyzjami co do GPW i rynku kapitałowego w Polsce. Inne kursy spółek giełdowych też potrafią mieć gwałtowne wzrosty, a nie są zawieszane na wieki. Czuję się BARDZO OSZUKANY !!!!!! Tak się nie robi zwykłym ludziom. Nie jestem złodziejem, czy banksterem, żebym miał tracić swoje ciężko wypracowane pieniądze.
Można iść gdzieś z tym na policję czy gdzieś z chęcią bym poszedł i to zgłosił mam czas , lub prawnik żeby ich pozwać mam tak kilkadziesiąt tysięcy zł ?