• Jest wiara prezesa w sukces Autor: ~Kuba [178.42.246.*]
    Je
  • Re: Jest wiara prezesa w sukces Autor: ~Yeti [91.94.115.*]
    Również mam takie odczucia, powoli firma wchodzi na nowy etap rozwoju. Nabrał pewności siebie, wynika to z przekonania o pozytywnym wyniku komercjalizacji rozwijanych leków w krótkim przedziale czasowym
  • Re: Jest wiara prezesa w sukces Autor: ~oto [83.21.126.*]
    CLN ma szansę na osiągnięcie sukcesu miary CD Projekt czy 11 bit Studio. Mam nadzieję, że tak będzie.
  • Re: Jest wiara prezesa w sukces Autor: ~Kuba [188.146.36.*]
    Cd ok ale 11 bit bardziej niech podąża ścieżką Torpol czy budimexu
  • Re: Jest wiara prezesa w sukces Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Xdddd w pewnym sensie macie rację miała być premiera miał być hit a była lipa i zjazd tutaj w sumie tak było z esketamina i tak jest z cpl xddddd jeśli chodzi wam o porażkę to macie rację bo długoterminowo możecie zapomnieć o sukcesie jaki osiągnął cdr przede wszystkim dlatego że oni mają realny produkt a celon to już sobie sami odpowiedzcke :) w esketaminie jeszcze pół roku temu tak wkerzyliscie ale chyba na ostatniej konferencji prezes pośrednik powiedział że nicz tego nie będzie chyba że zamierza novo wbic na na giełdę ale w to wątpię bo inwestorzy nie są głupi amerykańscy i takie cuda odrazu wyceniają poniżej wartości księgowej
  • Re: Jest wiara prezesa w sukces Autor: ~Oto [83.21.126.*]
    Wiesz Kuba, niech po prostu karawana jedzie dalej i dalej. I tak będzie. Jestem przekonany, że weszliśmy na drogę realizacji planów, i drogę do znaczących wzrostów notowań.
[x]
CLNPHARMA -0,67% 22,20 2025-10-15 17:04:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.