Komedia połączona z hipokryzja. Tacy jak ty przy pomocy niezrozumiałych decyzji zarządu o sprzedaży są akcji zgnoiliscie kurs akcji. Milionowe obroty a kurs z ponad 10 na 6. A piszesz o mnie jako o nagonie na spadki. Ja to bym chciał tu nawet 100 zł, ale to nie ja manipuluje kursem i nie ja sprzedaje akcje. Każdy ruch w górę jest zabijany. Kto to robi? Gdyby Ci manipulacji zostali ukarani, kurs byłby dawno powyżej 10 zł.
Zarząd jest krótkowzroczny i tyle . Zadowolił się sprzedażą przy 1wszej lepszej okazji . Szkoda bo po targach w Kielcach wyglądało to optymistycznie . Najgorsze niestety przed nami. Biorąc pod uwagę że miesiąc czasu zajęło im rozpisanie w procentach kto ile zarobi (jeśli w ogóle ) to możemy tu mieć taka mieliznę jaka buka przez kilkanaście ost m-cy. Chyba że znowu wrócą do tematu mocznika oleju i będą się łudzili że to sprzedadzą. A drony … hm
A ja ciebie widzę jak zasypujesz to forum swoim spamem od wielu miesięcy. Jak ktoś "wziął sobie do serca " twój spamerski nagon, to nie zarobił dobrej kasy.
Według mnie to jedna z nielicznych spółek, która rzeczywiście dąży do stworzenia własnych dronów – i co ważne, podejmuje w tym kierunku realne działania. Spółka opublikowała już dwa załączniki do umowy konsorcjum z firmą Squadron oraz Polskim Lobby Przemysłowym im. Eugeniusza Kwiatkowskiego, które regulują zasady finansowania oraz podział korzyści w ramach projektu Iryda Plus.
W przeciwieństwie do wielu innych tzw. pseudo-dronowych spółek, tutaj widać konkretne kroki i rzeczywisty postęp, a nie tylko puste zapowiedzi.
Jeszcze popatrzcie sobie jaką drony mają kluczową rolę w dzisiejszych wojnach