• Nowi, uwazajcie na: Autor: ~Stary_Nowicjusz [79.185.129.*]
    wszystkie biegunki itp - to jasne

Black - pod wszystkimi postaciami
    XXX
    Polo
    realista (ale ten bez cyferek)
    STNR
    vascodagama
    jacek z grochowa
    Agniesia
    Weronika

to wszystko trole, ktorych zadaniem jest wzbudzanie lęku, niepewności i ucieczki z minimalnym zarobkiem
    Czytajcie raport, sledzcie restrukturyzacje i zawierzecie sobie. Wszystkie powyższe to zwyczajne ludzkie odpady

• UWGA !!! Autor: ~black944 [93.159.40.*]
    Teraz możecie zobaczyć co się dzieje z umysłem longa na Cargo, po 5 latach siedzenia z nogą na nodze
    i nie realizowaniu zysków przy wysokich wskaźnikach RSI H4 . . .

https://stooq.pl/q/?s=pkp&c=10y&t=l&a=ln&b=1

-- :)))))
  • Re: UWGA !!! Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.44.*]
    Słabo monitorujesz sytuację. Nie jestem tu 5 lat, ale regularnie dokupuję te akcje, bo sa smiesznie tanie.
    I ja nie manipuluję - odkad zaczalem kupowac, nie sprzedalem ani 1 sztuki, nie zachecam do kolek i czekam na wzrost ceny.
    Kolkowicze prawie (ponad 90%) zawsze przegrywaja, a longi prawie zawsze wygrywaja, szczegolnie jesli spolka jest smieciowo wyceniona, a ta jest wybitnie tania i jest w procesie uzdrowienia.

Ty jestes najgorszy - klasyczny gosc od niepokoju, watpliwosci, kolek, niby czasami zabawny, ale znajacy forum na pamiec i manipulujacy w sposob dosc inteligentny. Ciebie sie tu buduje jako eksperta i byc moze ktos sledzi twoje sugestie i niewapliwie wtapia (bo jestes mistrzem analizy wstecznej)
  • Re: UWGA !!! Autor: ~Stary_Nowicjusz [79.185.135.*]
    Zapomnialem o Qgenie, vel milion innych nickow
  • Re: UWGA !!! Autor: ~black944 [31.61.171.*]
    Nie mylcie mnie, prawdziwego Blacka, erudyty i arystokraty, z nędznymi podróbkami. To nie ta klasa! Marna interpunkcja, słaby styl, wklejanie jakichś śmiesznych linków... Prawdziwy Black nigdy by tak nie postąpił. Bałbym się potępienia moich znajomych miliarderów. To wyrafinowane towarzystwo i nie uchodzą tam tanie manipulacje.
  • Re: UWGA !!! Autor: ~realista7201velCzysc [154.60.231.*]
    Dnia 2025-10-03 o godz. 20:42 ~black944 napisał(a):
    > Nie mylcie mnie, prawdziwego Blacka, erudyty i arystokraty, z nędznymi podróbkami. To nie ta klasa! Marna interpunkcja, słaby styl, wklejanie jakichś śmiesznych linków... Prawdziwy Black nigdy by tak nie postąpił. Bałbym się potępienia moich znajomych miliarderów. To wyrafinowane towarzystwo i nie uchodzą tam tanie manipulacje.

Jakos czujesz sie widze nie pewnie w tym towarzystwie, tak jakbys tam nie nalezal? Jakbys trafil tam przypadkiem, przez pomylke, zbieznosc czasu i miejsca? Nie na miejscu? Udajac kogos innego?

Widzac po miedzy slowami te braki pewnosci, ta stylizacje, niby przesmiewcza a jadnak podswiadomie aspirujaca napisze ci jedna rzecz, ktora juz dawno ludzie zrozumieli: pieniadze szczescia nie daja. Na prawde, na serio, bezprzecznie.

Zajmijcie sie prawdziwa robota, chociazby analiza techniczna jak nie potraficie nic innego. Trolling laduje w waszych wlasnych glowach na koniec. Nie w mojej, w twojej. Zadne pieniadze nie sa warte takiego zrycia sobie psychiki, a tu nie ma duzych pieniedzy.

Taka porada, za darmo.

Wykres caly czas aktualny, jestesmy na krawedzi trojkata, 30 groszy nizej jest luka (ale w tym momencie jest ona minimalna). Moze zostac zamknieta, albo moze was ktos oszukac, szczegolnie ten kto zainwestowal w zejscie do granicy trojkata. Wsrod kolarzy moze byc tylko jeden ktory wygra, reszta przegra (i tak do nastepnego kolka), a trend wzrostowy nie jest poki co w najmniejszym stopniu zagrozony.
  • oj, Stary . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    kiedy tu coś zrozumiesz ?
  • Re: oj, Stary . . . Autor: ~black944 [31.61.163.*]
    Moja mało finezyjna podróbka próbuje manipulować, wyciągając dziesiątki starych wątków, zasypując treści merytoryczne. Prawdziwy dżentelman się tak nie zachowuje i prawdziwy Black też nie. To prawda, jestem mistrzem analizy algorytmów RSI i milionerem, ale rzadko się tym chwalę. Mam tez w sobie wiele współczucia dla prekariatu.
  • Bardzo ważne słowo : prawie . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2025-10-03 o godz. 08:48 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
    >
    > > Kolkowicze prawie (ponad 90%) zawsze przegrywaja, a longi prawie zawsze wygrywaja
    > >

• Czy oby na pewno wygrywają ? Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    nie podzielam tego zdania o wygrywaniu . . .
  • na pewno wygrywają ? Autor: ~black944 [93.159.36.*]
    zdania są podzielone . . .
  • na pewno? Autor: ~black944 [31.61.167.*]
    Czyż nie dobija się koni?
[x]
PKPCARGO 0,33% 15,14 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.