• Spotkanie z inwestorami Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    Był ktoś? Coś ciekawego?
    Nie mogłem być. Mówili kiedy wrzuca prezentację i nagranie?
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~Gruby [195.150.104.*]
    Prezentacja już jest na stronie. Generalnie te same slajdy co poprzednio, lekko zmienione opisy. Dużo mniej gadania o MASH, nagle fokus już tylko na sarkoidozę w rozmowach z partnerami. Żadnych konkretów nie podali, wszystko na miekko. Porównując do ostatniego wystąpienia nie bardzo wiadomo co udało się osiągnąć w tym roku, poza zwolnieniem ~30 osób, bo na pewno nie jest to postęp w rekrutacji pacjentów, ani w partneringu.
    Co słabe to unikali odpowiedzi na trudne pytania. Nie wspomnieli nic o walnym i emisji, a były takie pytania, bo sam je zadawałem...
    Najważniejsze, że się chłopaki (i nowa Dyr Fin) dobrze bawili na konferencji, słuchając pytań heheszki sobie robili.
    Największy przełom zdaje się: Zasłona założył koszulę, już nie siedział z durną miną i marynarką zarzuconą na t-shirt.
    Trochę żal...
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    Dzięki. No to słabo. Tempo rekrutacji to załamka. 20 osób przy 20 ośrodkach... Ciekawe kiedy dobija do 30 żeby ten pierwszy pośredni punkt ewaluacji uruchomić.
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~kertz [178.73.57.*]
    Padło też First in class. Myślałem, że już nie będzie.
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~Hela [37.30.62.*]
    Prezes i spółka puścili tą samą taśmę. Z tym że widać co raz mniejszy zapał do powtarzania tego samego.
    Najważniejszą kwestią jaką można się było dowiedzieć to że cała plejada pulmonologów na świecie leczy w porywach 20 pacjentów na tą zjawiskową chorobę jaką jest sarkoidoza.
    Badanie w tym tempie zakończy się w 2031 roku. Czy planowana emisja uwzględnia pulę dla nowego inwestora? Odpowiedź: ha ha he he hę? Że co?
    Czy mityczna platforma mRNA będzie komercjalizowana? Jak wydadzą poeiniadze z nowych grantów do 2030 roku to moze wtedy obecnie pracują nad ofertami. A jak wiadomo nad ofertami się pracuje długo i ciężko najlepiej kilka lat.
    Po odgrzaniu głodnych kawałków na konferencji zobaczymy ile tym razem dostaną na kolejnej emisji.
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~kertz [178.73.57.*]
    Ja bym to podsumował:
    będą dobre wyniki OATD-01 w czerwcu 2026 to będzie ok i perspektywy na przyszłość. Nie będzie to, to nie będzie nic. D9 tego po mojemu sprowadza się przyszłość molecure.
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~Tom34 [109.137.68.*]
    Nie zgadzam sie 0atd02 jest jeszcze. Ja nie zdziwiłbym się gdyby tu tez niedługo byl partnering.
    Ja osobiście uważam że w oatd-01 bedzie szybciej niż wszytkim sie wydaje.
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~Tom34 [109.137.68.*]
    Dodam że umowa nie bedzie tak duża jak ta z Galapagos ale bedzie. I partnering weźmie udział w emisji. Tak sadzę
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    Oby.
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~Kubek [217.121.12.*]
    Spotkanie ze spekulantami powinni zrobic...
  • Re: Spotkanie z inwestorami Autor: ~As [5.173.17.*]
    Jak dla mnie to byli załamani tak to trochę wyglądało. Kilka razy powiedzieli , że może być klapa. Przy partneringu najpierw prezes coś powiedział o szklanej kuli a potem dodał , że jest możliwy nawet w tym roku ale na zasadzie jak to jest opisywane. Z wypowiedzi brzmiało to bardziej , że chodzimy do kasyna gramy to dlaczego nie mamy wygrać do końca tego roku. Zero konkretów na co wydali setki milionów z grantów , emisji , Galapagos i jak to przybliżyło spółkę do komercjalizacji. Przecież te miliony powinny być widoczne w wycenie dla partnera który by miał wyłożyć pieniądze. Minęło od dostania kasy od Galapagos kilka lat . Widać po ruchach spółki , że boją się o brak pieniędzy po zawieszeniu projektów i zwolnieniach. Brak jest informacji ile pieniędzy jest jeszcze potrzebne do komercjalizacji OATD-01 i ile czasu. Zajmują się tą cząstką już 12 lat to padło. Trochę to wygląda , że sprzedają kota w worku. Pan Sołowow spewnością wie ile set milionów jest potrzebne na wprowadzenie OATD-01 do aptek i ile jeszcze lat. A my możemy zadawać pytania ale tych dwóch nikt jeszcze nie zadał :-)
    Martwi mnie ,że piszecie o nie zadaniu na konferencji naprawdę istotnych pytań. Kasa z partneringu nie jest zyskiem tylko kasą na następne badania a nas powinna interesować komercjalizacji leku.
[x]
MOLECURE 1,89% 5,40 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.