• Bumech !!! Autor: ~ludwik [188.33.36.*]
    patrzcie na bumech + 22
  • Re: Bumech !!! Autor: ~Mat [37.30.28.*]
    Tylko że tam nikt z zarządu nie sprzedaje …
  • Re: Bumech !!! Autor: ~ludwik [188.33.36.*]
    ale zobacz jak zjechali z 42 na 24
  • Re: Bumech !!! Autor: ~Mar [5.173.149.*]
    W kontekście Bumechu, tym bardziej przykre jest co zrobił zarząd przy pomocy pomagierow z tą spółka i z jej kursem. Niestety za nieczyste dla opinii zagrywki zarządzających teraz płacimy
    Połaszczyli się na zarobek przy 9 zł
    Czekali od covidu żeby odzyskać kasę
    Szkoda.
    A teraz próbują przykryć te info jakimiś mało znaczącymi inf na x . Nikt nowy ich nie kojarzy z mocznika oleju czy cukru . Większość usłyszała jak zaczęli z dronami . Z Kielc też jakieś umowy miały być i co ? I to co zawsze . Teraz czekają pytanie na co ? Granty z MON też miały być jak pisał tu jeden z użytkowników . Jak mogą być granty jak MON dopiero konkurs ogłosił !
  • Re: Bumech !!! Autor: ~Antynaganiacz [37.225.38.*]
     Re: Bumech !!! Autor: ~Mat [37.30.28.*] 2025-10-01 17:04
    Połaszczyli się na zarobek przy 9 zł
    Czekali od covidu żeby odzyskać kasę
    Szkoda.

nagonie, nie po 9 zł a po 7,05 członek zarządu sprzedał część swoich akcji tj 61 k (pozostało Jemu ponad 300 k akcji). Prezes sprzedał wszystkie posiadane akcje tj. 40 k akcji po 5 zł

A jak już nagonie klepiesz o zarobku, to obejmował najprawdopodobniej akcje za 2,5 zł, to sprzedając 61 k akcji ze średnią 7,05, to zarobek wynosi 3,55 zł, a nie 9 zł.

Jeszcze masz coś w ramach wypaczania faktów?

Tylko nie klep w odpowiedzi o Spółce, moczniku, maseczkach itp. powtarzających się tekstach, bo to robisz non stop.
  • Re: Bumech !!! Autor: ~Mar [46.31.36.*]
    To co napisałeś jeszcze gorzej świadczy o tych pożalboże zarządzających. Jak zobaczyli drobny zysk to póscili akcje w rynek i zarazem pisali espi, które wskazywały że spółka naprawdę ma szansę na spory sukces
  • Re: Bumech !!! Autor: ~Antynaganiacz [37.225.38.*]
     Re: Bumech !!! Autor: ~Mar [46.31.36.*] 2025-10-01 20:58
    To co napisałeś jeszcze gorzej świadczy o tych pożalboże zarządzających. Jak zobaczyli drobny zysk to póscili akcje w rynek i zarazem pisali espi, które wskazywały że spółka naprawdę ma szansę na spory sukces

A co nie ma szansy?
    Konsorcjum powstało 4 września br., czyli działa niecały miesiąc.
    Czego ty oczekujesz? latających dronów powstałych pod szyldem konsorcjum?
    Czytałeś harmonogram prac, czy masz to w 4 literach i jeden cel - obrzydzić?

Podważasz konsorcjum i Spółkę z Grupy ASE?
    Czy w ramach szcucia na Spółke i całe konsorcjum dowiedziałeś się cokolwiek o Grupie ASE sp. z o.o.?
    Pytasz, "a co nie ma szansy? Konsorcjum powstało 4 września nr, czyli działa niecały miesiąc. Czego ty oczekujesz?"
    Fajnie, że zadajesz takie pytania. No właśnie, jak mamy ocenić czy spółka ma szansę i czego oczekiwać skoro spółka rządza ludzie, którzy posiadajac informacje większe niż my sprzedali akcje spółki i to w takich okolicznościach. Jakie oni widzą szansę? I czego oczekują? Skoro wywalili w rynek akcje spółki i to po dwóch tyg od powstania konsorcjum. Ja wytrzymałem przynajmniej trochę dłużej. Nie szczuje na spółkę. Krytykuje takich zarządzających i mam wątpliwości co do ich działania i zbieżności tego działania z "pompowaniem" kursu spółki w ostatnim okresie i komunikatami spółki.
  • Re: Bumech !!! Autor: ~re [37.47.189.*]
    Nie ma co dyskutować z naganiaczami na spadki. Myślą ze nikt nie wie o co im chodzi. Że tego po po prostu nie widać. Widać i można z waszych wpisów czytać jak z otwartej księgi. Dziecinada, żeby nie powiedzieć żenada.
    Tracicie akcje na zbijanie kursu, słabo idzie odbieranie więc się wkurzacie bo mało czasu do kolejnych dobrych informacji o wejściu inwestora, decyzji MON o dofinansowaniu i prezentacji działania systemu z zaproszonymi inwestorami. Do tego wiadomo że prawdopodobnie automaty zakupowe funduszu/funduszy działają i na 99% siedzi tu ktoś podprogowo być może już nawet z większymi pakietami na słupach. Kto wziął na umowę cywilno prawną 50 kilo akcji od Prezesa po 5 zł ? 5% to jakieś 160 kilo tylko. więc za chwile się dowiemy.
    Przypomnę, że umowy o zgodę na wejście i rozszerzenie konsorcjum o firmy z Chin, Indii i Turcji zostały ledwie miesiąc temu podpisane i obowiązują (konsorcjum zawiązano ledwie kilka dni temu) Może już w tym miesiącu dołączą formalnie.
    Pojawiła się świetna okazja do zakupów, to nie narzekać, to się może nie utrzymać długo. I chętnie powtórzę słowa Ministra Sikorskiego - jak kurs znowu wam odjedzie to przynajmniej miejcie honor nie skaml...ć że was nie ostrzegałem.
    Re, czy mnie zaliczasz do grupy naganiaczy na spadku, co odbierają akcje i jeszcze się denerwują?
    Jeżeli tak, to tacy jak ty uprawiasz dziecinadę. Może to Sikorski kupił od zarządu, te akcje? bo jeszcze go tutaj wplatasz. Masz polot w tych pomysłach jak zarządzający. A może ty z nich? Skoro każdy kto wytyka niezrozumiałe ich działania, to z grupy odbierającej akcje:) To ty możesz być z grupy zarządzającej
  • Re: Bumech !!! Autor: ~diagram [91.216.160.*]
    Napisał ci Re, żebyś nie skomlał jakl kurs odjedzie więc się trzymaj tego.
  • Re: Bumech !!! Autor: ~Mar [5.173.180.*]
    A co ma mi odjechać jak ja kupowałem po 3.5 i to ty raczej skomlesz
[x]
MBFGROUP -1,02% 5,82 2025-10-10 17:01:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.