• Straszaki Autor: ~Legolas [139.4.79.*]
    Dawno nie widziałem tyłu straszaków na sprzedaż.Hmm zobaczymy jak to rozegraja
  • Re: Straszaki Autor: ~Misiek [94.240.9.*]
    To proste. To nie są żadne straszaki. To wieloletnie haki RedDevowców, których brzęk coraz głośniej słychać. Po co pędzić jak można to poodbierać wymęczonym. Oni też będą szczęśliwi, bo spisali dawno tą kasę na straty...
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: Straszaki Autor: ~Legolas [139.4.79.*]
    Tylko dużo tego czy popyt da rade
  • Re: Straszaki Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Mówiłem że przejście na ciągle to strata
    Docisk masakra.
  • Re: Straszaki Autor: ~Phr [84.40.152.*]
    Strata z 20% wzrostem dzisiaj. Pokaz mi takie spolki ze strata i chetnie przytule.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.109.166.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ale tak się nie wywala jeszccze 9 k nie sprzedane a już wyżej 24 stoi
    Spytaj tych co brali po 5 Zeta na fixingu jak go przywrócili do życia otworzył się 200 procent na plusie
  • Re: Straszaki Autor: ~Phr [84.40.152.*]
    5 pln na fix nie bylo
  • Re: Straszaki Autor: ~troszkę_spokoju [83.168.65.*]
    Dnia 2025-10-01 o godz. 18:22 ~Phr napisał(a):
    > 5 pln na fix nie bylo

No a dziś było, nawet z haczykiem. A kolega Zremb, który śledzi uważnie naganiaczy i mnie z pewnością do tego grona zalicza (choć trzasnął dziś do tej pory pewnie więcej postów ode mnie - jest naganiaczem na spadki? :-)) gdy napisałem w innym wątku o 5 zł na koniec roku, to skomentował, że to niemożliwe. :-)
  • Re: Straszaki Autor: ~Legolas [195.88.91.*]
    Wygląda to jakby dziś zbierali pierwszy dzień na ciagłych a przecież info o zbrojeniówce weszło i teraz można na tym pograć w końcu ale trzeba najpierw zebrać akcje.Bo jakby chcieli wzywając spokojnie mogli by na górnych widłach powyżej 5 zł a oni zablokowali postraszyli w dół i cały czas duże pakiety na sprzedaż.Zobaczymy kolejne dni co będzie grane
  • Re: Straszaki Autor: ~troszkę_spokoju [83.168.65.*]
    Ja tu nie widzę żadnej skomplikowanej rozgrywki. Najzwyklejsza giełdowa sytuacja - część tych, którzy wisieli od czasów Red Dev i mieli ciut więcej akcji niż powiedzmy 5-10 tys., które dałoby się od biedy opchnąć na fiksie, starali się wyjść dziś. Na sprzedaż liczyli też ci, którzy kupowali w ostatnim czasie na fiksie a uznali, że jeśli będzie impuls wzrostowy po wejściu na ciągłe - warto skorzystać. Jedni i drudzy od rana pewnie patrzyli, do jakiego pułapu to może dojść. Jak zobaczyli, że 5 z hakiem wygląda na dzisiejszy sufit - zaczęli sprzedawać. A że odbiór nie był zbyt aktywny - mamy teraz kolejkę na poziomach 4 z hakiem - 5 z hakiem. Do tego w kolejkę weszli pewnie jeszcze ci, którzy dziś kupili po powiedzmy 4,5- 5,2 i chcą wyjśc na zero czy z niewielką stratą.

Nie wiem, czy jutro ktoś uwolni kolejkowiczów na s od ciężaru posiadanych akcji. Ale sądzę, że stojący dziś na s - jeśli uda się im sprzedać po 4,5-5 zł będą pluć sobie w brodę za kilka miesięcy. I tyle.
    Ale generalnie - sesja w porzo, moim zdaniem. Zwłaszcza z punktu widzenia tych, którzy byli posiadaczami akcji przed godz. 9 a kupowali po powiedzmy 1-3.
  • Re: Straszaki Autor: ~123 [93.105.178.*]
    Dla mnie ta teoria ma sens
  • Re: Straszaki Autor: ~Legolas [195.88.91.*]
    Też sądzę że wzrosty dopiero przed nami patrząc jak inne spółki ze zbrojeniówki wzrosły.Mówcie co chcecie ale tak się akcji nie wywala.Jest popyt spokojnie można wywalić na widłach a tu jeden duży pakiet za drugim coraz niżej nikt nie kupuje 9 kilo na sprzedaży a tu się 30 k ustawia wyżej przecież ludzie mają pełne arkusze nawet przy 5 zleceniach to widać było.Ktos jeszcze chce na obrotach nakupować akcji.
  • Re: Straszaki Autor: ~szaman [164.127.254.*]
    Moim zdaniem jest w akcjonariacie pewien gość (M.N.), który sporo może tu namieszać, a raczej nie zadowala go w tym przypadku, przy tym potencjale Spółki, marne 100% zysku. Tu może być niezła gra przed nami. Zauważcie też, że prawdziwe konkrety od Spółki z pewnością dopiero przed nami. Przy tak niskim free float tu mogą dziać się cuda w najbliższym czasie. Dziś było naprawdę nieźle!
  • Re: Straszaki Autor: ~Analyzer [37.30.46.*]
    Pilnuj się dziecko, mało jeszcze widziałeś
  • Re: Straszaki Autor: ~Tor [195.116.150.*]
    Chłopcze kogo ty straszysz :) takich jak ty to widzialem dziesiątki a co drugi to lepszy i mądrzejszy :)
  • Re: Straszaki Autor: ~Jarek84 [91.150.160.*]
    Jprd zaczyna się. Lepiej jak było na fixach i żadnych głupich wpisów przez rok nie widzialem
  • Re: Straszaki Autor: ~Tor [195.116.150.*]
    Takich wpisów tutaj będzie teraz pełno, taka giełda I to forum niestety, będą się zlatywac na pęczki :) nic nie poradzisz,robić swoje I tyle
  • Re: Straszaki Autor: ~Jarek84 [91.150.160.*]
    Moze jak jeszcze spadnie, to sobie odpuszczą głupie wpisy I dadzą nam spokój
    I co z tego wzrósł tylko 15 procent a na fuksje 200 procent na 1,5 a potem ile do 3,6
[x]
POLHOLROZ 0,51% 3,92 2025-10-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.