Dnia 2025-10-01 o godz. 14:26 eliaszyn napisał(a): > na złosć komuś robicie czy co/ a niech sie tylko o tym dowiedzą wasze żony to bedziecie spać na wycieraczkach
## ha, ha … Jak to dobrze, że nie mam żony, bo za wczorajsze zakupy to byłby m-c na wycieraczce :)))
Na pewno boli szorty, że wczorajszy desperacki zrzut został częściowo wchłonięty przez ulicę. Stąd też twoje pytanie, które brzmi jak fałszywa troska o czyjeś portfele. Swoją drogą nieco śmieszna taktyka. Można odwrócić pytanie: czemu interesuje cię, że ktoś kupuje JSW. Idź tam gdzie rośnie i zarabiaj a nie zawracasz nam głowę. Tutaj mamy akumulację.
dlatego że też posiadałem akcje JSW jak i inne, wyszedłem na JSW jak Zabłocki na mydle słuchajac głu pawych elaboratów oszustów nie majacych pojęcia o giełdzie a to taka prosta gra, moze jeszcze kupie kiedyś a może już nie warto bo sytuacja spółki nad wyraz trudna i po co sie pchać? Jak widzisz czerwone swiatło to nie właś na przejscie tak i tutaj jak widzisz fatalną sytuacje to sie nie pchaj na przekór rynkowi i wszystkim innym, poczekam ponizej 20zł a może i poniżej 15zł a może i 10zł jak sie poprafią finanse spółki.