• Fakty vel "ruski troll" Autor: ~Miki [83.17.194.*]
    To już było pisane - to ruski troll. Nie odpowiadajcie mu/
  • Re: Fakty vel "ruski troll" Autor: vissegard [89.47.171.*]
    nie podoba mi sie co ktoś pisze = ruski troll.
    takie oskarżanie tylko trywializuje problem masowej rosyjskiej dezinformacji i sprawia że ludzie na przekór przestają wierzyć że w ogóle istnieje. wyobraź sobie że to forum jest również dla ludzi którzy mają coś negatywnego do powiedzenia na temat spółki, nie jest to kółko wzajemnego walenia sobie konia.
  • Re: Fakty vel "ruski troll" Autor: ~Steph [109.243.69.*]
    Dnia 2025-10-01 o godz. 14:52 vissegard napisał(a):
    > nie podoba mi sie co ktoś pisze = ruski troll.
    > takie oskarżanie tylko trywializuje problem masowej rosyjskiej dezinformacji i sprawia że ludzie na przekór przestają wierzyć że w ogóle istnieje. wyobraź sobie że to forum jest również dla ludzi którzy mają coś negatywnego do powiedzenia na temat spółki, nie jest to kółko wzajemnego walenia sobie konia.

co innego rzetelne przedstawianie informacji, a co innego szerzenie hejtu i dezinformacji by zniechęcić inwestorów.

I w zasadzienie nie wiadomo dlaczego, albo to jest typ, który manipulacjami próbuje zaniżyć kurs by wejść, chociaż takie działania na forum to śmiech na sali, albo zwykły hejter, bo w sumie przy pisaniu tak negatywnych komentarzy, to wątpię że jest akcjonariuszem - więc sensu przebywania na tym forum nie ma.
    co nie zmienia faktu że ma prawo to robić, a ja hejtu w chociażby jego ostatnim poście nie widzę. serio dla swojej rozrywki przeglądam różne wątki bankierowe, szczególnie gaming (sam inwestuje rzadko bo dla mnie to zwykły hazard) i zawsze mnie dziwi ten podział na ludzi którzy bezkrytycznie bronią spółki i ludzie którzy ją dyskredytują. i argumenty tych pozytywnych są zawsze takie same - to ktoś ze spółdzielni, boty wielkich shortów, teraz pierwsze widzę że są ruskimi botami. A prawda jest taka że to ludzie których bawi dręczenie was, często pozaczepianych na hakach inwestorów. Generalnie kuriozum
  • Re: Fakty vel "ruski troll" Autor: ~Miki [83.17.194.*]
    O czym ty mówisz? Serio?
    Człowieku ten typ co chwilę wchodzi i mówi "takie są fakty" "i taka jest prawda" nie podając żadnych konkretów. Jak Trigon zrobił znakomity raport analityczny to mówił, że to bzdura i złą metodologie przyjęli i nie ma szans, że gra sprzeda się do końca roku w pół miliona sztuk.
    Z każdym słowem kłamie i celowo pokazuje tylko to co mu pasuje do jego wersji (w danym momencie).
    Krytyka ma sens kiedy jest racjonalnie argumentowana a tutaj masz trolling w najczystszej postaci.
    No i ty teraz wypruwając flaki i nazywając go ruskim trolem już z nim przegrałeś bo jego celem była właśnie reakcja od ciebie :) Taka rada od kogoś kto śledzi bankierowe forum od lat :)
    Dnia 2025-10-01 o godz. 16:14 vissegard napisał(a):
    > co nie zmienia faktu że ma prawo to robić, a ja hejtu w chociażby jego ostatnim poście nie widzę. serio dla swojej rozrywki przeglądam różne wątki bankierowe, szczególnie gaming (sam inwestuje rzadko bo dla mnie to zwykły hazard) i zawsze mnie dziwi ten podział na ludzi którzy bezkrytycznie bronią spółki i ludzie którzy ją dyskredytują. i argumenty tych pozytywnych są zawsze takie same - to ktoś ze spółdzielni, boty wielkich shortów, teraz pierwsze widzę że są ruskimi botami. A prawda jest taka że to ludzie których bawi dręczenie was, często pozaczepianych na hakach inwestorów. Generalnie kuriozum

Może nie czytałeś czatu z prezesem to nie widzisz hejtu w poście.

przeczytaj czat inwestorski, przeczytaj jego wpis i porównaj czy to jest rzetelne komentowanie czy jakiś hejt.
    ja wiem co to znaczy "hejt" i to co on robi w ostatnim poście może i jest jakimś przekłamaniem ale nie "hejtem"...
    a czym jest tworzenie negatywnego obrazu poprzez zakłamania, przeinaczenia, pomijanie informacji, jak nie hejtem?

to, że dotyczy spółki na forum, a nie konkretnej osoby nie zmienia tego, że to zwykły hejt
[x]
BLOOBER 1,56% 26,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.