• Najgorsze za nami ? Autor: ~Ehhhh [89.8.5.*]
    Wiem że jeszcze za wcześnie żeby świętować ale po raz drugi mam nadzieję że dno jest już uklepane. Osobiście od kwietnia nie sprzedałem ani jednej akcji i wydaje mi się że teraz przyszedł czas na odrabianie strat.

Powrót do poziomów z tamtego roku na 50 - 55 uważam za bardzo prawdopodobny, ale w przypadku jakiś dobrych informacji. A te z racji licznych zapowiedzi powinny nadejść w ostatnim kwartale tego roku.
  • Re: Najgorsze za nami ? Autor: ~Tytan [31.0.67.*]
    Na razie widzimy przerzucanie akcjami ktoś wyprzedaje po kilka tysięcy a następnie inny odkupuje po kilka tysięcy i kurs cały czas oscyluje w granicach 27,60 a 28.20
  • Re: Najgorsze za nami ? Autor: ~Kucykpony [79.184.231.*]
    Optymalizacja podatkowa, czy po prostu zwykły dzień na giełdzie?
  • Re: Najgorsze za nami ? Autor: ~Ehhhh [89.8.249.*]
    Na poczatku października? Troche na to za wcześnie moim zdaniem. Ale kto wie. Zobaczymy jak skończą jak zachowa się kurs
  • Re: Najgorsze za nami ? Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Moim zdaniem - też uważam, że za wcześnie.....ale rynek ma zawsze rację.
  • Re: Najgorsze za nami ? Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Moim zdaniem obecnie nie ma realnego "obrotu" akcjami.
    Akcje są przerzucane w te i we w te, bez realnego przełożenia na kurs, co trochę spadnie, to znowu urośnie i vice versa. Kto wie, jaka z tego część to działalność animatora.

Jak widać wyniki finansowe przeszły zupełnie bez echa, więc na tym etapie i ten aspekt jest drugorzędny dla inwestorów. Wszyscy czekają na wieści od spółki dot. badań.

Wtedy albo dzida do góry, albo w dół. Chyba że będą jakieś przecieki wcześniej, to ruch może będzie szybciej nieco.
  • Re: Najgorsze za nami ? Autor: ~Ehhhh [89.8.44.*]
    Ale cisza na forum może dobrze bo pieniądz lubi ciszę. Dodam tylko że aż miło przeklikać sobie wykresy dzienny tygodniowy (pierwszy raz od kilku miesiecy na +5%)
[x]
RYVU -1,92% 17,36 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.