• Po korekcie Panie Klin Autor: ~Marek [79.160.137.*]
    Wygląda na to, że to koniec korekty. Koniec, bo żadnego klina nie było.
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~majk [79.191.169.*]
    Czym w ogóle jest ten klin, chodzi o chorągiewke?

Nie jestem ekspertem astrologii, ale chcąc nie chcąc głowa zauważa i zapamiętuje powtarzające się schematy - rzeczywiście ten "klin" jest widoczny, ale wygląda na wzorcowo przebity i, zgodnie ze sztuką wróżbiarstwa, powinien być teraz przetestowany ponownie od góry, co teraz chyba się dzieje?
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~Klin [46.134.73.*]
    Nie. Najpierw formowali chorągiewkę, i ją przebili, ale potem wyrysował się klin, lub trójkąt zwyżkujący, i wylecieliśmy już dołem z niego. Wykres h4/1D. Cały czas mój scenariusz jest w grze i nic go póki co nie zmienia. Pisałem wiele razy chcę by rosło, ale by rosło musi spadać. Musi 1W się wychłodzić by można było myśleć o kwotach powyżej 3 zł czy 4.
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~Klin [83.26.194.*]
    Panie, widzę że pojęcie nie masz o czym piszesz. By klin został zanegowany musi kurs wyjść poza kwotę 2.88 i ona musi stać się wsparciem. Na ten moment marzycielu nawet nie dobiliśmy do dolnej bandy klikną, która jest teraz oporem.

Cały czas mój scenariusz jest w grze. Szkoda że jesteś niewidomy w tej kwestii i nawet pojęcia nie masz o wykresie
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~Klin [46.134.90.*]
    Widzisz. Kwestia czasu
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~Entuzjasta [213.190.110.*]
    Czy jest sie czym martwić? Czylepiej dokupowac na dolku
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~artooro [37.109.32.*]
    Masz sprzedać, później kupić drożej
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~fru [37.225.48.*]
    Klin kupujesz czy jeszcze niżej sie ustawiasz?
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~Klin [83.7.110.*]
    Czekam, obserwuje moje poziomy. Jak nie zejdzie tam gdzie chce, a urośnie wcześniej nic nie stracę bo dalej mam akcje. Ogólnie jeszcze malo się dzieje by podejmować większe decyzje.
    Jak czytałeś co pisałem, w innych wątkach ja miałem plan. Jako jeden go pokazałem za co mnie wyzywano. Mój plan realizuje się już lepiej, jak pisałem przy 2.1-2.3 jest dla mnie miejsce na zakup tego 10% co sprzedałem powyżej 2.75. Obecnie wszystko to co się dzieje jest to szum. Długoterminowy jak ja z planem są mega spokojni, kolarze i naganiacze wszelkiego typu będą reagować i się mylić.

Więc pierwszy poziom moich zakupów to zebranie dolnego knota z 29 sierpnia. Jak to się pokaże będę kupował. Jeżeli to wejdzie bedzie silne wyciągnięcie do góry. Jest też opcja pesymistyczna, że zostanie załamana struktura wzrostu, ale to ostateczna ostateczność i o tym nie myślę, ale jest na to plan.
  • Re: Po korekcie Panie Klin Autor: ~NeoHeisenberg [185.172.240.*]
    To ja myślałem, że obroniłem swoim skromnym pakietem 2,55 i dokupiłem wyżej, upss :/
    Wyżej garda i będzie dobrze
[x]
ONEMORE -0,74% 2,70 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.