• Zabawa z 1 akcją Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Obstawiam że jedna akcja którą dziś sprzedałem jako jedyny po cenie 27,26 była najdrożej sprzedana akcją w tym tygodniu, acz lepiej jakby kurs podskoczył pod 28 zł żeby można było wywalić papier w rynek i odkupić taniej :) To może być bardzo ciekawy tydzień - dwa tygodnie i spore zakresy notowań.
  • Re: Zabawa z 1 akcją Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    zerowe obroty to i kurs się trzyma ...........
    jest popyt i zaraz odpowiednia podaż
  • Re: Zabawa z 1 akcją Autor: ~Mikesz [5.173.80.*]
    co za spekulacyjny majstersztyk
  • Re: Zabawa z 1 akcją Autor: ~Antynagon [5.173.204.*]
    Nie chciał ryzykować swoimi wszystkimi - 53 - akcjami, więc postanowił sterować sterować kursem za pomocą jednej akcji:) Nie mam pytań:)
  • Re: Zabawa z 1 akcją Autor: ~hmm [31.0.33.*]
    Technicznie szykuje się nam niedługo wybicie z trójkąta, podpowiedź Aruś w którą stronę? xD
    Byłem z psiakami na spacerku a tam jak nie zaczął telefon kilkać od wchodzących S to aż się ''przestraszyłem'' że wszystkie akcje sprzedam ;) wariant drugi się zrealizował - moje modły o ruch w stronę 28 zł w jakimś stopniu się zrealizował :) trochę akcji się sprzedało z czego jestem bardzo zadowolony, kasa najważniejsza ;) jak dalej będzie szło do góry co bedzie najlepszym wariantem to się sprzeda dużo wiecej a jak spadnie to od 27 w dół zaczynamy skupować i tak w koło Panie Macieju ;)
  • Re: Zabawa z 1 akcją Autor: ~wladek [37.47.114.*]
    Kurde mordo trzeba chyba zrobić jakiś copy trading od ciebie to się wszyscy dorobimy po same jaja na asbisie shieeeet
  • Re: Zabawa z 1 akcją Autor: ~FromTheHell [46.112.240.*]
    Przeciez to jest denko i kilo kiczu
  • Re: Zabawa z 1 akcją Autor: ~Alois [31.61.187.*]
    Ciekawe jak długo jeszcze cyrk grubego tu zabawi ku uciesze handlarza 1 akcją:))
  • Re: Alois Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Pewnie do końca instnienia spółki :) połowa akcji zawsze jest pierw sprzedawana bo inaczej druga polowa by ich kupić nie mogła ! handel istnieje tyko dzięki sprzedającym !
  • Re: Alois Autor: ~Mikesz [83.26.110.*]
    Znowu ten bełkot
    Przeczytaj sobie co napisałaś
  • Re: Mikesz Autor: arkadiusztoja [217.96.132.*]
    Napisałem że na rynku na którym jedynym produktem są akcje Asbis ( bo o tym piszemy ) to cały handel jest tylko i wyłącznie generowany dzięki towarowi którym są akcje Asbis - bez tych akcji handel byłby dokładnie ZEROWY !
    to posiadcze akcji generuja100 % ! handlu i to tylko dzięki nim jest handel !
    Ale ty nie jesteś w stanie zrozumieć tak prostej zależności !
    Niestety ale jesteś nieukiem i totalnym ignorantem :) ale o tym wiedziałem już od dawna !
    Pewnie dalej nic nie łapiesz to dam prostrzy przykład :)
    Idziesz kupić ziemniaki na rynek !
    ty nie masz do powiedzenia bo nie masz ziemniaków a panem i władc ajest ten co je ma bo tylko od niego mozesz je kupić!
    kumasz ? czy dalej nie ciamajdo intelektualna ?

• Re: Mikesz Autor: ~Mikesz [83.26.110.*]
    Napraw nie chce mi się pisać za dużo na telefonie
    Ale ten twój rynek to przecież rynek który nie istnieje, chyba że tylko w teorii
    Poza tym transakcja zawsze będzie wtedy kiedy są kupujący i sprzedający
    Ten twój rynek to monopol, gdzie jedynym produktem jest asbis, gdzie tu sens i logika
  • Re: Mikesz Autor: ~PanAndrzej [93.159.24.*]
    Areczku a co jest jeśli grasz Shorta?
    Sprzedajesz akcji których nie masz i dopiero później je odkupujesz
    Areczku a słyszałeś o zakupie akcji na tzw...Przedluzony Termin Płatności?
    Może wytłumacz na czym to polega
    Czy możesz kupić akcje a dopiero później za nie zapłacić??
    Jakie są warunki takich zakupów???
[x]
ASBIS 3,65% 71,00 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.