Brak kasy do końca roku za rzaduTrumpka Indeksy już idą do dołu Mój short dał zarobić na razie tylko12% Czekam aż spadnie NASDAQ 2-3% czyli zarobek ok 50%
No nieźle Cię wyzerowało. Ale Ty oczywiście napiszesz, że sprzedałeś z zyskiem, bo wyczułeś moment. O shutdownie było wiadomo już od kilku dni, rynek to przewidział.
Zamknąłem gdy przestało rosnąć co prawda nie ma samym dołku ale prawie i tak dało zarobek ok 24% Potem grałem na wzrost kursu Cóż nie będę walczyć z wiatrakami Na wzroscie kursu też sporo zarobiłem... nawet więcej niż na spadku Przecież Areczku sam mówiłeś że obojętnie czy rośnie czy spada trzeba zarabiać. PS Z ręką na pulsie czekam nadal na większe spadki po nowym ATH
Areczku nie gram na NASDAQ terminowym Gram u zagranicznego makler gdzie pokazuje zmianę kursu co sekundę Nie raz w ciągu minuty potrafię kupić i sprzedać.chociaz w tych dniach raczej tak nie gram bo kurs albo idzie do dołu albo spada Obracam ok 0,9 -1,1 NASDAQ co przy dźwigni x20 każda trafiona zmiana o 20-50$ daje zysk 400-1000 $ co przy kursie 3,6 zł/$ daje od 1,5 tyś do3,6 tyś zł Nieraz tyle zarobisz w ciągu minuty lub kilku minut Zrób tylko 3-4 kółeczka dziennie i masz zysk i jakim Ty na Asbisie możesz pomarzyć przez rok
Cebulowy co tam na Nasdaq dzisiaj bo ja bez okularów nie widzę a te farmazony z mchu i paproci co robisz co sekundę to córeczce na lulu ponawijaj i nie zapomnij o teorii względności a może coś o qwarkach wywodzisz:))
Dyskusja z osobą taka jak Ty przypomina rozmowę z daltonistą o kolorach lub z osobą bezdomną o kosztach utrzymania domu jednorodzinnego z pompą ciepła i systemem fotowoltaicznym ma dachu na dodatek z dwoma samochodami w garażu.
Co może wiedzieć na
Mrówka na temat życia słonia???
PS
Napisz jak mając 100 tyś $ można bez dodatkowych kosztów obracać 200 tys$i nie mając presji czasu jaka jest na OTP?
Liczę na konkretną odpowiedź do końca dnia inaczej uznam że jesteś zwykłym hejterem i tchórzem