• Emisja akcji Autor: ~majk [62.133.155.*]
    Cena emisyjna jednej Akcji serii E wynosi 0,95 zł. Ciekawe do ilu kurs zjedzie i kiedy.
  • Re: Emisja akcji Autor: ~Klin [178.43.193.*]
    Tak
  • Re: Emisja akcji Autor: ~OMG [31.61.244.*]
    O ja pier... i on to wrzuca 1 października 2025. Staraj się mocniej. Po tylu wydarzeniach po drodze, GamesCom i TSG, odsłonięciu kart przez Spółkę i zgłoszeniu w końcu prospektu do przejścia na główny, ehhh....
  • Re: Emisja akcji Autor: ~Hehehe [139.28.86.*]
    Brałem udział w emisji i chyba cię głowa boli, że ja to sprzedam po tej cenie xd
  • Re: Emisja akcji Autor: ~Gamer [77.111.246.*]
    Również brałem udzial i cena sprzedaży poniżej 7zł mnie po prostu nie interesuje. Uwazam, że w przeciwienstwie do cronosa od bloobera za prawdopodobnie ponad 120mln- liczę razem z marketingiem- Valor Mortis zwróci się bardzo szybko i zarobi MINIMUM wysokie kilkadziesiąt milionów dla spólki w 1 roku Zakladam, że Lyrical jest na 20- 30% udzialu i pokrywa pozostale koszty dev+ marketingu. Nie zapominając o kontaktach, ktore mocno napedziły promocję gry.
  • Re: Emisja akcji Autor: ~BD [77.65.108.*]
    Jak obstawiacie, kiedy akcje z emisji serii E wejdą do obiegu? Powinno być info na dniach
  • Re: Emisja akcji Autor: ~Marcin [139.28.41.*]
    Dopiero po przejściu na główny parkiet. Uchwalili to na ostatnim walnym zobacz espi.
  • Re: Emisja akcji Autor: ~BD [77.65.108.*]
    Uchwała mówi o tym, że w zależności jaki rynek będzie na dany dzień właściwym więc chyba nie masz racji.
  • Re: Emisja akcji Autor: ~Buhaha [78.31.139.*]
    Takie posty świadczą tylko o tym że spółka stała się znana, skoro piszą tu pismaki
[x]
ONEMORE -7,61% 2,19 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.