• 765432 minut do końca tej koncesji Autor: prawnuk [91.150.209.*]
    czyli ciut ponad 75 tygodni......

zaraz ktos o umiejetnosciach "jw" napisze, że pozostaje jeszcze 33 aktywności w dawnym Regon, a wpływy z autostrady to zaledwie 99,8% przychodów
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.250.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 765432 minut do końca tej koncesji Autor: ~MC60 [164.127.212.*]
    To czy zabiorą koncesję czy przedłużą nie ma teraz znaczenia. Przychody roczne sięgną ok. 700 mln. i powinna być niezła dywidenda za 2025 i 2026. Nikt nie będzie prowadził wielkich inwestycji jak mu mają zakręcić kran z kasą. Czy są bardziej durni politycy niż nasi? Jak mogli takie firmy oddać w obce ręce, dotyczy to wielu spółek (duża część poszła do piachu). Zbieram i liczę na drobny zysk.
  • Re: 765432 minut do końca tej koncesji Autor: ~Hrabia [37.47.81.*]
    Poniżej 3 złotych za akcję to dobra cena
  • T....b... przelicz.. Autor: ~Andy [31.60.226.*]
    Na sekundy, bo nie wiemy ile to jest. Już ci raz t..b...u pisałem że to jest jeszcze prawie 2 lata i do tego czasu można zrobić jeszcze kilka kolek ,kupna, sprzedaży i sporo na tym zarobić. Ty tego nie potrafisz, ty tylko monotematyczne brednie z.
    "liczydłem ", może w sekundach też, to by była rewelacyja
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: T....b... przelicz..? co za dziecinada Autor: ~vvv [109.236.88.*]
    Dnia 2025-10-09 o godz. 00:25 ~Andy napisał(a):
    > No i co cieniasie gieldowy, mówiłem że tu jeszcze można będzie zrobić nie jedno kółeczko, kupna , sprzedaży. U mnie średnio kupno 2,9 zeta , sprzedaż 2,965 zeta. Można cieniasie zarobić na spółce przed potencjalną likwidacją za prawie 2 lata, czy nie można. A teraz pisz te nagony na spadki to może kurs cofnie się w okolice 2,89 zeta to się odkupi na następne kółeczko

chcesz wypaść jeszcze niżej niż wielonickowiec z tymi twoimi śmiesznymi "emocjami"? dorośnij...przy okazji, co trzeba sobie zrobić z głową, żeby uroić sobie, że naganianie na tym forum może wpłynąć na kurs spółki wielkości Stx?
  • Re: T....b... przelicz..? co za dziecinada Autor: ~Andy [46.134.84.*]
    Dorosnąć to chyba ty musisz, bo mam przekonanie graniczace z pewnością że jak ja zaczynałem przygodę z giełdą to ty majtki w zebach nosiłeś. Po drugie przyganiał kocioł garnkowi to takie porównanie adekwatne do twoich występów na bankierze, bo przecież kto tu calymi dniami waruje przy kompie, co by tylko wysmarować jakąś durnowatosc forumowa
    Po co to robisz,po co te twojej wrzaski na bankierze , zdrowszy przez to jesteś, płaci ktoś za to, skoro jak sam powyżej napisałeś to twoje naganianie nie wpływa na kurs spółki
  • Re: T....b... przelicz..? co za dziecinada Autor: ~Dzi [83.8.107.*]
    Dwóch jest niereformowalnych na forum Stx i dodam jeden drugiego warty to: dr i vvv
    Mam wrażenie, że ludzie omijają te forum, dzięki udzielaniu się ich, gdyż wartość wnoszona przez nich to zerowa, a zanieczyszczenie treści do potęgi entej.
  • kółka to sie robi Autor: ~prawnuk [91.150.223.*]
    na bardzo płynnych instrumentach.
    kiedyś prowadziłem na ten temat głupią dyskusję.

WE końcu poprosiłem kółkowicza o podanie kiedy kupił i ile, by pokazał 3 kółka.....
    Bo akurat dość prosto to sprawdzić.

zamilkł.

niedługo bedzie 44.444.444 sekund
[x]
STALEXP -1,22% 2,83 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.