Taki mały update cyferkowy ...
Ostatnie 30 dni srednia 21k sciagniec dziennie ... Prawie 3 razy wiecej od WoH... 1,2 miliona sciagniec w 30 dni , Czekamy
Zapomniałem dopisać . Po niespełna 3 miesiącach od premiery ,według ST. Ostatnie 30 dni. 770k pobrań. 200k przychodu.
Jesteśmy na bardzo wczesnym etapie . 3 miesiące dla gry mobilnej to cały czas premiera. Może ktoś pamięta początki FC i HC ?
Gosciu, ja w ost dniach codziennie po 49,99zl za te oktoberfest a wczesniej jesienne skrzynie wzmocnien.
Jestem Lwem... zeby sie utrzymac w Lew III to musisz miec min 170 mln :) obrotu zrobione
Dnia 2025-09-27 o godz. 23:20 ~Tylko_obserwuje napisał(a): > Gosciu, ja w ost dniach codziennie po 49,99zl za te oktoberfest a wczesniej jesienne skrzynie wzmocnien. > > Jestem Lwem... zeby sie utrzymac w Lew III to musisz miec min 170 mln :) obrotu zrobione
Na razie wydałem jakieś 50 euro ,do tego co mam w akcjach to jakiś żart . Moje doświadczenie z gier strzeleckich pomaga ,ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz !!! Dlatego takie firmy jak TSG będą zarabiać dobrą kasę ,bo są tacy goście jak ja:) Jeśli mam ochotę zostać w domu ,zamiast wyjść na miasto i też wydać na kawę czy kebab. Resztę dopisz sobie sam:)