Akcje kupione od Wożniaka + zebrane z rynku w pierwszych dniach da nowemu inwestorowi plus 50% w akcjonariacie. Nadzwyczajne zgromadzenie , obsadzenie stołków przez inwestora + przyspieszony raport finansowy .....
Nie można dziś określić poziomów, ponieważ...
1. Nie wiemy kto wejdzie na plecach DRF.
2.Czyli nie wiemy z jakiej branży, jakim kapitałem, ile akcji realnie będzie miał większościowy.
Pewne jest jedno, że spółka była już do tego czyszczona. Był komunikat o przeniesieniu obecnej działalności do spółki z oo.
Ostatnie wzrosty zrobił ten nowy inwestor, zebrał z rynku to co chciał+ akcje Woźniaka aby miał większość.
Podłączyła się ulica.
Ostatnie 2 dni mamy realizację zysku przez część ulicy. Popyt się cofną i tylko tyle.
Powtórzę...gra dopiero się zaczyna...
Zebranie akcji z prawej , zrzucenie na lewo do swojego koszyka i dalsze blokowanie kursu, dopóki nie ustawi się trochę obcych akcjie...i powtórka z rozrywki....akcji coraz mniej...
poczytajcie kim jest NAGANIACZ po 5 nickami: Marysia=Kamil=ElllNino=WujCiWPupcię.
od paru lat widi na haku CDR i MRC a ostatnio Marysia uśredniała po 18zł+ bo zapakowała PCF pod korek w 2021 i 2022 po jedyne 48-50zł, ni miszczara.
Hak uwierał za 380 tys zł to w Marcu dobrała za 120 tys PCF I wisi za pół bańki. Miało być budowanie domu a został kredyt i budowanie wychodka bo kasa przepalona.
Robiłem zlecenie u niego przy domu w początkowej fazie ale okazało siě że już nie ma kasy bo przeoalił i prawie żona go pogoniła pod most.
MarysiuKamilku jak tam fundamenty na EUCo gdzie jedt 80 mln ujemnych kapitałów ? podobne jsk na DRF ?
poczytajcie powyżej i uważajcie na naganiacza.
Myślę, że ludzie mają ciekawsze rzeczy do roboty niż zajmować się mną i przy okazji Twimi wypocinami podszytymi frustracją wywołaną nieudaną inwestycją w Xpl.
rynek pięknie PRZEORAŁ juź Marysię na 500 tys a teraz PRZETYRAŁ tu Kamisia bo kupił po 3.80zł+ a oddał po 2.28 zł w wielkim strachu. Kolejne 80 tys straty. Teraz skomle na peronie jak pies a miejsce burka jes w budzie. Do budy kundlu.