• STOP ANTYPRACOWNICZEJ POLITYCE ALLEGRO Autor: ~obecnypracownik [85.221.140.*]
    Poczytajcie sobie kochani Inwestorzy opinie na goworku :)
  • Re: STOP ANTYPRACOWNICZEJ POLITYCE ALLEGRO Autor: ~Rychu [188.33.40.*]
    A na czym polega ta antypracownicza akcja jeżeli mogę spytać? Firma nie wypłaci bonusu rocznego czy obniża pensje?
    Bo o layoffach nie słyszałem więc zakładam, że to nie to.
  • Re: STOP ANTYPRACOWNICZEJ POLITYCE ALLEGRO Autor: ~Qwerty [89.151.30.*]
    Moim zdaniem zmiana polityki dotyczącej obecności w biurze w połączeniu z jednoczesnym zamknięciem biur we Wrocławiu i Trójmieście jest wprowadzona właśnie po to żebyś o tych layoffach nie usłyszał. Dla mnie wygląda na próbę postawienia pracowników pod ścianą i zmuszenie co najmniej części z nich do do dobrowolnego odejścia.
  • Re: STOP ANTYPRACOWNICZEJ POLITYCE ALLEGRO A ALLEGRO MA DOSTAĆ MEDAL Autor: ~MAZUR [79.185.73.*]
    MEDAL PRZYZNAWANY PREZ CHINY? I INNE HANDLOWE TAKIE INSTYTUCJE, ZA WZOROWA SPRZEDAŻ CHIŃSKICH PRODUKTÓW. ZA UTRZYMANIE DEFICYTU W HANDKU Z CHINAMI NA POZIOMIE 90%. JAK TO MÓWIŁ DONALD TRUMP O OZE? SUPER MARKETING CHIŃSKI SKIEROWANY NA RYNKI PAŃSTW ZACHODNICH. np. FALOWNIK DO MODUŁÓW-PANELI FOTOWOLTAICZNYCH. MOC PODANA 11 KW, DWA STRINGI, PRACUJE 1 ALBO 2 TO 5000 W 12 + 12 PANELI, CZYLI A MOC RAZ 5000 W, SAM FALOWNIK REALNA MOC 3,5 KW. CZYLI SYSTEM MA REALNA MOC O 3.2 KW DO 3.5 KW. A W OPISIE JEST MOC PODAWANA 11 KW. NO ALE CHIŃCZYCY ZAUWAŻYLI ŻE REKLAMĄ TEŻ MOŻNA ZADZIAŁAC. BO W UE CORAZ WIĘCEJ TAKICH CO PRAD MOGA NOSIĆ WE WIADRACH, WIADOMO ŻE PLASTIKOWYCH ŻEBY NIE ZABIŁ. A CO MA DO TEGO KOLEGIUM TCHUMANUM, MOŻNA ZAPYTAĆ?
[x]
ALLEGRO -0,96% 34,66 2025-10-02 17:03:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.