CoolCryo miało być projektem, którego spółka chciała doprowadzić samodzielnie do komercjalizacji, żeby móc sprzedać go za bardzo duże pieniądze, teraz okazuje się, że projekt będzie dalej rozwijany za pieniądze innej firmy, która będzie miała zapewne zagwarantowane udziały z zysków ze sprzedaży. Dla mnie ten hindus, który zarządza spółką nigdy nie był wiarygodny
Haha haha haha, czegóż to te trolle spadziowe jeszcze nie wymyślą. Nosz, jestem pełny podziwu dla inwencji.
A teraz weźmy sklep sieci Biedronka, w którym sprzedaje się Coca-Cola. I całą masę innych sieci. Jak to jest, że taka duża firma jak Coca-Cola nie może sprzedać sama swoich produktów.
Takie to jest mniej więcej rozumowanie tego trolla spadziowego. I w dodatku jeszcze podaje kłamstwa, bo komercjalizacja to co innego, a dalsze rozwijanie CoolCryo pod zastosowania w robotyce i inne zastosowania (np. jakaś dodatkowa hybryda z jakimś innym urządzeniem - kto wie) to co innego. I właśnie tej drugiej opcji dotyczy dzisiejsze Espi. Pierwsza opcja, czyli komercjalizacja, nie jest w niczym zagrożona, bo i nie może być. Projekt został zamrożony i nie jest rozwijany, bo został wysłany do certyfikacji różnych. Więc o czym tutaj mowa, nie będzie żadnego rozwoju w spółce z inną firmą, tylko już komercjalizacja. Za to dalej, po komercjalizacji, będzie ciekawie i tutaj to Espi to potwierdza.
Nie bardzo wiem o czym piszesz. Po to spółka chce sprzedać CC żeby większy podmiot go skomercjalizował. Sprzedadzą gotowy certyfikowany produkt większemu podmiotowi. Większy podmiot zajmie się wytwarzaniem i dystrybucją docelowym klientom. Płacąc jeszcze rokrocznie wynegocjowany procent royality fees przez pewien czas. Tak to się robi. Mylisz pojęcia.
Spadki na szczęście na giełdzie w Polsce można spotkać takich ludzi jak Ty. Ktoś musi być dawcą kapitału. Nie wiem jak Twój wiek, ale jak nie masz mniej niż 30ci to indywidualny defekt niestety... Nie przekazuj genów dalej, bo będą tylko SPADKI inteligencji
Twoja obecność na tym świecie dowodzi, że ktoś w przeszłości popełnił wielki błąd przekazując geny dalej, ale skoro już tu jesteś, to sobie bądź, a pretensje to miej do tego co ci te geny przekazał
Spadki dziękuję za Twój wpis. Przekaże genodawcom. Usmieja się jak ja z Twoich i xd wpisów. Pozdrawiam Twoje dzieci, trzymam kciuki by jednak przebiły materiał genetyczny ojca...