• Co daje częste mielenie akcji ? Autor: arkadiusztoja [217.96.138.*]
    Pomijając zarobek i duże obroty które dają nam róznego typu bonusy w wysokości prowizji czy też szerokiego arkusza zleceń lub też innych ciekawostek dostajemy zwrot prowizji czyli tak zwany day trading
    Tylko w tym miesiącu dostałem przeszło 630 zł zwrotu na rachunek.
    Są tacy co powiędzą grosze ! ale te grosze pomnożone przez 12 dadzą nam już 7560 tylko na jednej spółce ( oczywiście to tylko rozważanie teoretyczne ) ale są to jakies realne dodatki do naszych zarobków na gpw.
    27.06 weszło w tej chwili.
    Wszyscy trzymacze są pozbawieni tych bonusów a co za tym idzie można powiedziec że mają straty z trzymania akcji !
    Wczoraj znalazłem podobną spółkę do Asbis z podobnymi możliwościami inwestycyjnymi i już dziś zarobiłem na niej 400 zł tylko kupując i sprzedając akcje :)

• Re: Co daje częste mielenie akcji ? Autor: ~Mikesz [157.25.201.*]
    normalni nie placa wogole prowizji
    i nie musza miec zadnych zwrotów
  • Re: Co daje częste mielenie akcji ? Autor: ~PanAndrzej [37.225.56.*]
    Areczek czyli groszołap który myśli,że zjadl wszystkie rozumy świata.
    Jeszcze że 20 lat i będziesz trochę wiedział na temat giełdy
    Twoje wpisy które zajmują 90% forum Asbisu przypadkach mijają wpisy dziecka ze szkoły podstawowej powiedzmy klasa 5
    Jesteś jak dziecko ślepe we mgle.
    Kręcisz swoje kółeczka zarabiasz coś tam,coś tam ale nie musisz o każdej zarobionych stu złotówkach informować świat.
    Taki Warren Bufflet trzyma akcje po kilkadziesiąt lat i jest najlepszy inwestorem na świecie
    Nieraz potrafi czekać na dobrą cenę akcji spółki 10 lat żeby je kupić
[x]
ASBIS -2,98% 27,32 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.