Każda pozycja wyżej cieszy ale widać że targi w Seattle i Tokio już bez pompy w porównaniu do Kolonii. Budżet na pewno nie pozwala aby iść z rozmachem jak na początku. Mimo to dobrze że się tam pokazali i tego bym oczekiwał skoro sami bierzemy marketing na siebie. Osobiści myślę że były większe oczekiwania co do Tokio i pewnie najbliższe dni schłodzenie na kursie. Kolejny checkpoint na play testach. Z pozdrowieniami dla akcjonariuszy
Chciałbym ale wątpię. Te targi teraz nawet to ledwo 10 pozycji. Obstawiam że bez dodatkowego marketingu 150 nie przebijemy. Musi być marketing. Tu takowy pewnie w nowym roku będzie mocniej kręcony. Pamiętaj że te wyniki co teraz Ghostrunner 1 zrobił po 8 miesiącach. Także jest tu czas.
Na rok przed premierą duży marketing jest całkowicie nieoplacalny. To co zobaczyliśmy na Gemscom to był fenomen , pokazujący z jaką super produkcja mamy do czynienia. Pozadny marketing zacznie się w przyszłym roku i to nie na początku. Ale do tego czasu kurs juz będzie wysoko, z3ecydowanie wyżej niż teraz
Dlatego napisałem że tu taki zacznie się w przyszłym roku. Wiadomo że trzeba grzać ileś przed premierą bo ludzie mają pamięć złotej rybki. Kurs będzie lepszy jak wejdziemy na GPW.
100% zgadzam się gra jest w tej fazie, że na obecnym etapie duże kwoty na marketing to jest przepalanie kasy niech spółka skupia się na tworzeniu super gry, zebraniu feedbacku po play testach i na wejściu na GPW. Nie znamy daty wydania gry ale jest jeszcze sporo miesięcy więc myślę, że każdy zainteresowany usłyszy i zobaczy jak marketing ruszy.
Przykre, że nawet nie wiesz jak wygląda program TGS, skoro w tym momencie analizujesz wpływ tego wydarzenia na pozycję na WS. I ty pouczasz innych o inwestowaniu... Paradne.
Tak Ty wiesz jak wygląda program i ględzisz farmazony o pierwszej setce na WS. Paradne.
No to kolego dawaj zakładamy się o twoją pierwszą setkę symboliczne 100 zł do przelania na chore dzieci. Dawaj. Skoro znasz się na programie TGS a ja nie znam to prawda wyjaśni do Sylwestra.
Jestem realistą, interesuje mnie tu i teraz. Marzyciel to ładny film z Deepem, ale na tym się nie zarabia jako inwestor.
Każdy, kto poświęcił 5 minut na analizę tego wydarzenia, wie jak wygląda program TGS. A nie każdy spuszcza się nad swoimi umiejętnościami inwestowania jak ty. Poza tym - ty masz jakieś ciężkie urojenia. Po raz kolejny zarzucasz mi coś, czego nigdy nie napisałem. Mogę przelać 100 zł na twoje leczenie.
Nie powiem gdzie możesz się spuszczać. Stwierdzenie faktu z tego co się widzi nie jest urojeniem. Spokojnie nowy tydzień Ci pokaże gdzie będzie kurs. Końcówka klinu plus rgr
I dobrze, klin został zezłomowany za te swoje przechwałki. Typ nadęty jak pęcherz po kilku browcach, a nie ma pojęcia o gamingu. Zresztą widzę, że na discordzie też nieogary, które analizowały kolejki do stoiska OML przed public days :D
Kolego ja mam akcje kupowane z przedziału 1.15 do 1.40 i zarobię więcej na long niż Ty skacząc co chwilę i robiąc kółka. Ale to sobie podsumujemy za ca. 1 rok.
ty nic nie masz, jestem tutaj od ponad 5 lat i nigdy wcześniej twoich irytujących postów tutaj nie widziałem udzielasz się od paru dni i wszystkich wkurzasz, a jak masz akcje to wystaw swój pakiecik po 99,77 i udowodnisz swoją wiarygodność kolarzu.
Bo myślisz że na bankierze loginy są prawdziwe ? :D mam inny bo wiedziałem że jak napisze coś niezgodnego z narracja to oszołomy i marzyciele będą źli. Takie jest to forum. Nikt nie dopuszcza że gdy jest fajnie może spadać, a potem wszyscy znikacie gdy kurs się kisił kilka lat.
Odnoszę wrażenie, że starasz się za wszelką cenę wywołać strach u czytelników. Ale rozumiem, że zdajesz sobie sprawę, iż posty na forum nie mają wpływu na kurs? Co do merytoryki - nadal nie podałeś dwóch punktów 2 i 4 charakteryzujących górne, zwyżkujące ograniczenie klina. Czy tym razem mógłbyś?
Oj gościu, gdybyś serio przeczytała ze zrozumieniem co pisze nie w tym wątku a nawet innym sam byś w końcu skumał że wiem że posty nie wpływają na kurs i nigdy na tym mi nie zależało. Poczekaj do przyszłego tygodnia jak spadniemy wtedy zobaczysz czy Twój gaming czy schłodzenie wskaźników ma większą siłę i na tym zakończmy.
Czyli potwierdzasz, że nie ma klina, bo nie potrafisz wskazać punktów, które klarują górne, wznoszące ograniczenie formacji? Osobiście widzę tu trójkąt prostokątny, gdzie kąt prosty został uformowany na szczycie 2,66. Szczyt na 2,88 stanowi wybicie, a piątkowa sesja była testem tegoż wybicia. Nie twierdzę, że rynek nie wykona korekty głębszej, bo taka się na pewno pojawi. Ale według mnie będzie jeszcze jeden ruch w górę, jako gra rynku pod playtesty 8 października. Mam tu na myśli ruch pod 3pln i górny cień przebijający tą cenę.
Wskaże ci to nowy tydzień. Skoro nie widzisz to mamy inne spojrzenie na wykres. Mi chorągiewka nie pasowała bo wolumeny się nie zgadzają. Każdy widzi co chce. Przyszły tydz pokaże.