Od kilku tygodni ktoś ewidentnie, małymi paczkami skupuje akcje naszej perełki :) Tu w niedługim czasie coś fajnego się zadzeije :) Pozdro dla wytrwałych :)
fundusze uważają, że grany był (nVidia..) czyli technologia AI, natomiast biotechnologia, jako beneficjent AI pójdzie w kolejnej fali wzrostu. Biotechy są/ mają być/ grane. Czy Bioton, nie wiem, ale z ostrożności może byc kupowany, bo czas trwania boczniaka <5 zł jest b. długi, a wybicie z takiej formacji może przynieść ponadprzeciętne zyski.
Nie zaskakuje was stabilność kursu? Przeniesienie się na poziom +5 zł wydarzy się w sposób aksamitny, potem przyspieszenie, a działanie przeciwstawne, będzie jak próba zatrzymania pociągu towarowego gołymi rękami
Dnia 2025-09-29 o godz. 16:21 ~Misiu napisał(a): > Trenujesz wkur wianie?
Vladzio zawsze się podpina pod koniunkturę lub jej brak. Dodaje do tego odrobinę sarkazmu. Jednak jakiejś wiedzy giełdowej u niego nie odnajduję. Obecnie jest zdezorientowany, jak większość leszczy. Miało być już tak fajnie, a wyszło jak wzykle. Jeszcz obecnie jest wstrząśnięty ale nie zmieszany :D
Żadnego przyśpieszenia jeszcze długo tu nie będzie. Kurs już urósł ile miał urosnąć od ok 3,4 rok temu do 4,5 dziś. Wszystko już od dawna jest w cenie. Pisałem, że fajerwerków ani rakiety tutaj nie będzie. Noble 18.09 wszystko opisał. Jest stabilnie, ale szału nie ma. Analog to nadal kwestia wielu miesięcy lub lat. Nikt nawet się tym opracowaniem w mediach nie chwali. Jest tylko na stronie Noble Securities. https://noblesecurities.pl/dom-maklerski/analizy2/program-wsparcia-pokrycia-analitycznego-gpw/1796-bioton-s-a
Jest takie przysłowie Jadzia: Czemuś biedny? Boś głupi. A czemuś głupi? Boś biedny. Ty Jadzia jesteś biedna od urodzenia, bo kiedy Bóg rozdawał rozum to o tobie zapomniał. Bioton może sobie kosztować i dwa zety, ja już go nie dotknę. Mam tego goooofna pod korek. A tak nawiasem, to od kiedy ty o tej piątce piszesz Jadzia? I ile wg. ciebie sprzed paru miesięcy i tygodni Bioton powinien już kosztować? Nie wstyd ci trochę?
frustracja narasta ...ciasno w butach, do tego, z każdym dniem bliżej grobu, a tu klops kasy na trupięgi brakuje, ale ale jak walor podskoczy >5 to będzie na skórzane
Dnia 2025-09-29 o godz. 15:19 ~L-4 napisał(a): > Moim zdaniem papier wkrótce przetestuje dołek. Jak się nic nie dzieje, to musi się coś dziać. Docelowo jednak korekta, bo 4,5 się nie należy.
Paliwa nie ma w baku. Teraz technika się dołącza. Skromnie powiem, że nawet taki leszcz jak ja to wie. PANIE I PANOWIE ANALITYCY :D
Dnia 2025-09-29 o godz. 11:57 ~L-4 napisał(a): > Żadnego przyśpieszenia jeszcze długo tu nie będzie. Kurs już urósł ile miał urosnąć od ok 3,4 rok temu do 4,5 dziś. Wszystko już od dawna jest w cenie. Pisałem, że fajerwerków ani rakiety tutaj nie będzie. Noble 18.09 wszystko opisał. Jest stabilnie, ale szału nie ma. Analog to nadal kwestia wielu miesięcy lub lat. Nikt nawet się tym opracowaniem w mediach nie chwali. Jest tylko na stronie Noble Securities. > https://noblesecurities.pl/dom-maklerski/analizy2/program-wsparcia-pokrycia-analitycznego-gpw/1796-bioton-s-a >
29-09 to pisałem. Cytuję siebie, bo choć radości we mnie nie ma, bo umoczyłem i wiszę na haku jak reszta gawiedzi, to mam chociaż satysfakcję, że mimo tego posiadam jeszcze trochę zdrowego rozsądku.
Dnia 2025-09-25 o godz. 23:52 ~Darek napisał(a): > Od kilku tygodni ktoś ewidentnie, małymi paczkami skupuje akcje naszej perełki :) > Tu w niedługim czasie coś fajnego się zadzeije :) > Pozdro dla wytrwałych :) >
No jak Dareczku, wciąż skupujesz, czy czekasz aż ktoś to za ciebie zrobi? Nie czekaj ;)
Aleś mnie ubawił,male paczki skupuje ,:)
Ta prezent na swięta szykuje.
Nikt mądry tego gniota nie kupuje, moze jeden czy drugi łoś co czyta takie bzury i w nie wierzy.
wstań o świcie i z poranną rosą, ]na trzeźwo !] przeczytaj - teraz czas na hossę na spółkach, które wdrożyły AI i b. mocno wskazywana jest biotechnologia. Tyle! Wypuść powietrze i boso pospaceruj po porannej rosie ciesząc się, że siedzisz na akcjach, które mogą odpalić pokoleniową hossę