• Arkusz !!! Autor: ~ludwik [188.33.46.*]
    co ten arkusz taki pusty ,jeden szczał i będzie 2,6 zł.
  • Re: Arkusz !!! Autor: ~Rex [5.173.164.*]
    Właśnie widziałem arkusz i odkupiłem. Jeśli główny akcjonariusz zdecyduje się nie sprzedawać więcej to poleci to w kosmos. Przy 20zł to tylko 64mln kapitalizacji tylko będzie
  • Re: Arkusz !!! Autor: ~ja [91.150.193.*]
    Nie oszukujmy się, póki główny wszystkich akcji nie sprzeda będą doły, chociaż jest to dziwne, by tak pozbywać akcji.
  • Re: Arkusz !!! Autor: ~Leonardio [37.30.46.*]
    Jak prezes sprzedaje akcje po 2.50zl to chyba nie liczycie ze ten śmieć będzie kosztował 3zl on dobrze wie że to będzie po 50gr.
  • Re: Arkusz !!! Autor: ~Rex [5.173.164.*]
    Nie prezes ale główny udziałowiec wczoraj sprzedał tyle ile potrzebował. A skąd wiesz kto teraz zebrał te akcje? Bo wiadomo było że będzie popłoch i ktoś to zbierał dość ochoczo. Arkusz jakiś pusty więc raczej w silne ręce poszły te akcje. Ale was rozumiem. Przed południem też robiłem nagon na spadki bo chciałem tanio kupić.
  • Re: Arkusz !!! Autor: ~Popis [193.42.39.*]
    To jest fenomen spółki, może bitcoina, główny sprzedaje setki tysiecy po 2zł a ulica łyka jak szalona bo przecież bedzie 20zl, akcji malo, tanie. Tanie są dopóki nie ma emisji i nie wiadome po ile będzie lecz zakładając ze główny skraca tzn że za dobrą cenę a bedzie chcial odkupić za jeszcze lepszą cenę? To nie jest zbieżne z ułudą kupujących teraz akcje.
[x]
IMMGAMES -6,44% 0,73 2026-05-21 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.