• Czekacie na espi ws. umowy z PGZ? Autor: ~Jadzia [91.94.17.*]
    No to się nie doczekacie bo ewentualną umowę z PGZ podpisze Famur SA, a Grenevia nie będzie o tym i formować w swoich espi. Cieszycie się, że Allianz walczy o interes akcjonariatu, przy okazji o wasz interes ? To już nie będzie walczył, bo działalność zasadnicza będzie prowadzona w oddzielnej spółce, do której Allianz nic nie będzie miał. I dużo jeszcze pewnie rzeczy można bardzo niekorzystnych dla akcjonariatu wymieniać.
  • Re: Czekacie na espi ws. umowy z PGZ? Autor: ~Izydor [46.112.80.*]
    A było jej (jemu?) nie podpowiadać...
  • Re: Czekacie na espi ws. umowy z PGZ? Autor: ~Jadzia [91.94.17.*]
    Ja to napisałam zanim przeczytałam twój post, po godzinach to można sprawdzić.
  • Re: Czekacie na espi ws. umowy z PGZ? Autor: milinwestor [89.174.255.*]
    ile jeszcze komentarzy i wątków napiszesz o jednym i tym samym? już wszyscy słyszeli co trollu masz do przekazania, dzięki możesz się już nie produkować
    będziesz teraz kolejnym trollem, który 'sprzedał' 'swoje' akcje, ale i tak zostanie na forum przez kolejny rok i będzie nawoływać innych do oddania za bezcen? xddd weź się do jakieś pożytecznej roboty, jadziu
    Nie, nie będę, wczoraj sprzedałam ostatnie akcje i faktycznie nic tu po mnie.
  • Re: Czekacie na espi ws. umowy z PGZ? Autor: ~dziadek [79.184.233.*]
    To idź swoją drogą a tu dopy nie zawracaj
  • Re: Czekacie na espi ws. umowy z PGZ? Autor: ~Prądozaur [84.39.161.*]
    Ponad pół roku wstecz na samym początku mojej krucjaty przeciwko tomkotrollom i bazarowemu cwaniaczkowi wprost skrobałem, że pozbierał bandę gamoni bez pojęcia nawet o trollowaniu i że wciskali do tego stopnia żałosny kit o upadku GRENEVIA i wyprzedaży za 50 groszuf, później o tym, że GRENEVIA upadnie bo niby JSW pada, rzekomo OZE się kończy gdy w rzeczywistości cały świat coraz mocniej je rozwija, a teraz nowość najnowsza... FAMUR S.A. który jest w 100% własnością GRENEVIA S.A. jako spółki domunującej całej Grupy GRENEVIA rzekomo nie tylko ma być poza Grupą GRENEVIA i GPW, ale jak podpisze umowę z PGZ to niby nie będzie GRENEVIA musiała infomować co sama swoją spółką zależną zobowiązuje się produkować... No dom Tomusiów normalnie a nie trolle sprawne... Gupot większych to w życiu się nie naczytacie jak od wczorajszego komunikatu o licencji na produkcję zbrojeniową dla GRENEVIA S.A. gdy dziś panicznie trzeba robić wszystko by kurs nie rósł ponownie jak wcześniej na 4,5 albo 5 PLN nawet... No to pytanie do MOOONNNDRYCH trolli... A kto dostaje licencję na produkcję zbrojeniową ??? Kto w statucie przedmiotem działalności robi sobie produkcję zbrojeniową ??? FAMUR czy Grupa GRENEVIA ??? No GRENEVIA cała ma wszelkie prawa i ot szach mat i spadaj trollu paprany jadziopodobny :) Grupa GRENEVIA ma wszystkie spółki w sobie i statut GRENEVIA S.A. obejmuje wszystkie spółki zależne swoimi przedmiotami działalności i pełnym prawem do wszystkich zysków, więc nie męczcie się już trolle paprane, bo ślepi z kosmosu już przejżeli te śmieszne metody pitolenia i siania ruskiej dezinformacji... Pozdrawiam cierpliwych, spokojnych i skutecznie zwalczających trolle i ich pintolenie przekraczające już wszelkie granice absurdu :)
    a, trzymaj od czata pipeczko

• Famur to spółka zależna Grenevii.
    • Jeśli kontrakt jest istotny (np. przekracza próg 10% kapitałów własnych grupy albo jest potencjalnie cenotwórczy), to Grenevia jako spółka giełdowa ma obowiązek ogłosić go w ESPI.
    • Mogą próbować grać w szarą strefę i ogłosić to „dopiero później” (albo podawać jako zwykły news Famura), ale wtedy narażają się na zarzut niewłaściwego wykonywania obowiązków informacyjnych → KNF za to wali kary.
  • Re: Czekacie na espi ws. umowy z PGZ? Autor: ~Cierpliwy [37.31.28.*]
    Klasycznie wytrzepana na gpw. Kupiła po 4+, przyszła poskowytać na forum bankiera, sprzedała ze stratą, a teraz wróży apokalipsę. I to wszystko na przestrzeni kilku dni sesyjnych. Przychodzę tu po takie smaczki. "10 grosz dla Jadzi, niech se Jadzia wsadzi!" Hahaha.
    Oj żebyś o tych 10 gr w złą godzinę nie napisał, może tyle te akcje warte będą.
  • Re: Czekacie na espi ws. umowy z PGZ? Autor: ~Xxx [185.234.91.*]
    Sprzedałaś ze stratą i boli.
    Boli, że taka głupia byłam, że tu weszłam.
[x]
GRENEVIA -1,72% 3,13 2025-10-24 17:02:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.