Kupujących było wielu, natomiast sprzedający był tylko 1. I to jego ruch spowodował taki spadek kursu. Po co takiego naganianie. W mojej opinii takie zachowanie nie różni się od tych spadziowców typu Ghostraner czy Klin. Tylko, że w drugą stronę. Kurs będzie szedl w górę niezależnie od takiego nagania w tą czy w tamtą
Wytłumacz mi dlaczego jestem spadziowcem sporo opisałem możliwość wystąpienia klina zwyżkowego. Miała być chorągiewka a zarysowali klin. I na ten moment zgodnie się z nim porusza. Nawet wróciło. Dlaczego nie przeczytałeś mojego postu ze zrozumieniem gdzie pisze że chciałbym wyżej wzrostu, ale to nie oznacza że mam być ospały na kursie i wyrysować sobie scenariusz gdzie mogę dobrać więcej akcji?
Wytłumacz mi ? Wszyscy to mają siedzieć i sobie klaskać, że ma rosnąć, że będzie 20 zł za miesiąc ? Chyba nie o to chodzi w inwestowaniu ? Czy ja napisałem gdzieś sprzedajcie akcje do kogokolwiek bo będzie spadek w klinie ? Nie! A nazywasz mnie od spadzia. To jest właśnie to czego nie ogarniacie.
Napisałem ze korekta jedynie w locie bo przy tym hype'ie powinno rosnąć co najmniej do playtestow bez spadków. I miałem rację bo juz kurs wychodzi z mini schłodzenia dzisiejszego. Zamiast marudzić i oskarżać o naganianie to spójrz na wykres
Gdyby to miało wybijać wyżej wolumeny były by ciut inne. Dodatkowo nie wiem kto z was używa wskaźników dodatkowych mi bandy jak i Hurst pokazuje skrajne wygrzanie na 1W. Gdybym był traderem to ciut inaczej, ale mam akcje, i chętnie odkupię jeśli wykres będzie chciał zamknąć lukę na 2.25. Prędzej czy później to nastąpi.