Już się pojawił ten temat we wcześniejszych postach, ale chciałbym go bardziej rozwinąć. Właścicielem ARI10 jest Mateusz Kara. Firma zajmuje się transakcjami crypto dla firm. Ma 700 000 aktywnych klientów i 600 000 transakcji miesięcznie. To jest przyszłość finansów, szybko, bezpiecznie i tanio.. Nie wykluczone, że biznes chce jeszcze bardziej rozwinąć i wprowadzić może giełdę kryptowalut. Wygląda to na ogromny biznes, który się dynamicznie rozwija.. Poniżej strona internetowa firmy: https://ari10.com/pl
Marysia, tak jest napisane, prawdopodobnie... ktoś tu pisał we wcześniejszych postach, popatrz na forum.... Ja tego nie wymyśliłem, mauczyłem się jednego, w każdej plotce jest ziarno prawdy.....Kupuj plotki sprzedawaj fakty. Nazwę Inwestora dowiemy się pewnie po WZA, które jest zaplanowane na 21.10.25, dzień po publikacji raportu za 2 kwartał 2025. Widać, że nastąpiło przyspieszenie i zostało 3 tygodnie.....tylko, ze wtedy cena akcji będzie dwucyfrowa... Pozdrawiam Akcjonariuszy, trzymajcie papier i bądźcie cierpliwi....a zostaniecie wynagrodzenie, cap w tej chwili to marne 10 mln....Tu może być szybko nawet x 10....Tak uważam...
No to jedziemy, kto miał sprzedać ten sprzedał.... A teraz góra na kolejne szczyty, zaraz akcje zostaną zarejestrowane na Walne i akcjonariusze powyżej 5% nie będą handlować.....
Piotr Międlar sprzedał swój pakiet 5 % akcji na rynku co było powodem spadku kursu akcji. Dzisiaj jest ostatni dzień na rejestrację akcji na WZA. Zostało jeszcze dwóch akcjonariuszy z 5 % udziałem. Lepiej by było, żeby dogadali się z Nowym Inwestorem....ale pewnie jeden z nich również sie wysprzedał, czekamy na info.... Dla akcjonariuszy jest to bardzo dobre rozwiązanie, bo nie będą ciągle sypać, wysypali się i dobrze, kto miał zebrać ten zebrał ( pewnie ( Nowy Inwestor) a teraz kurs w górę....
Poprawka. Wolne wnioski są do 30.09.25 ( czyli zamiana działalności w KRS i zmiana nazwy, zmiana Prezesa ), a rejestracja na WZA do 05.10.25.......i blokada akci do WZA. DO tego do dzisiaj INFO o zawarciu i realizacji umowy Nowego Inwestora z Woźniakiem. Jak w powyższym infie nie dowiemy się o tajemniczym Nowym Inwestorze, to dowiemy się tego ....16,17,20 października 2025 roku . Lista akcjonariuszy uprawnionych do udziału w Walnym Zgromadzeniu zostanie sporządzona na podstawie wykazu udostępnionego przez podmiot prowadzący depozyt papierów wartościowych (Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A.) i wyłożona w lokalu Zarządu Spółki we Wrocławiu, przy ul. Braniborska 65/12 w godzinach od 10.00 do 16.00, przez 3 dni powszednie przed odbyciem Walnego Zgromadzenia, tj. w dniach 16,17,20 października 2025 roku