GO,as .stockpicker,cebulion i moja skromna osoba .którzy próbowali i próbują merytorycznie sie tu udzielać. Pozdrawiam jeśli o kims zapomniałem przypomina. Sie.
Ps.wiele miesięcy posuchy i czasem nerwów teraz to chyba początek nowej drogi pepco
Oby nie skupowali tak jak w 1-szej turze bo w drugiej połowie skupu ciężko było na to patrzeć....
Obyśmy się za szybko nie wysypali bo ja wzmogłem aktywność traderską......ale nie ma znaczenia kurs S i K tylko utrzymanie pozycji i dociągnięcie do jak najwyższego kursu...a tu za 6 dni 1 październik....nie mogło być lepiej....
To jak przebiegał skup, jest drugorzędne. Koniec końców na rynku mniej akcji. Prędzej, czy później pojawi się popyt od funduszy kupujących akcje indeksu MSCI Polska a i shorty raczej będą zamykać pozycję. Widać duża determinację zarządu do wsparcia kursu akcji. Prawdopodobnie mają przykaz od głównego właściciela. Kto wie może w końcu szykują się na sprzedaż? A za 20, czy 25 raczej nie sprzedadzą
Podoba mi się każdy scenariusz w którym kurs mocno pikuje do góry i nie spada bo shorty w desperacji muszą odkupić akcje a tu jeszcze 2-gi w tym roku skup akcji przez Pepco.....lepiej być nie może......
Przy okazji,,,również "dzięki" dla optymisty.....dobrze spoglądasz w wszystkie "kąty" informacyjne dot.Pepco...... masz "węch" jak rasowy pies myśliwski ( to pochwała a nie obraza ).......trzymaj się chłopaku i sukcesów wszystkim życzę......