• ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~Fan [93.159.1.*]
    Czy naprawdę zarząd ma inwestorow za półgłówkow? Czy sądzą ze jeśli nie napiszą w ESPI czego dotyczy koncesja, to się to jakoś rozejdzie po kościach? Czy słowa: zbrojenia, broń, amunicja, wojsko, militaria etc zostały zabronione przez zarząd i relacje inwestorskie?

Nie wiem czy to bardziej żałosne czy śmieszne. Tak czy inaczej rynek chyba czekał na jakiś pretekst żeby ruszyć znowu do góry, w mojej ocenie właśnie go dostał. Oby jutro rajd byl kontynuowany, wycena spółki wciąż śmieszna.
  • Re: ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~Fan [93.159.1.*]
    Dodam tylko ze nawet sam tytuł został tak dziwacznie sformułowany żeby nie zwracał uwagi.

Tak naprawdę powinien on brzmieć "otrzymanie koncesji" albo "otrzymanie koncesji na (...)"

To naprawdę jakis kabaret.

Pomijam już oczywiście fakt czy spolka dowiedziała się dopiero dzisiaj o decyzji z dnia 17 września. Dzisiaj pewnie dopiero przyszła poczta. Ale czy spolka na pewno wcześniej nie wiedziała o jej wydaniu? No cóż, to nie wymaga komentarza.
  • Re: ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~Ggg [217.97.56.*]
    Mam nadzieje ze dzis byki pokaza sile
  • ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~Green [89.65.119.*]
    Nie powinno być też ESPI o złożeniu wniosku o koncesję? W czerwcu? Jeśli chodzi o zachowanie i dzialania prezesa, mam nadzieję, że karma wróci i dodatkowo odpowiednie organy w końcu sie tym zajmą.
  • Re: ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~donkichot [185.29.15.*]
    Koncesja na wytwarzanie i obrót broni, amunicji i wyrobów o przeznaczeniu wojskowym i policyjnym, no ładnie.
  • Re: ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~Kaz [37.31.44.*]
    25.09 - obstawiam 20 proc w górę
    Ale faktycznie, espi bardzo przemyślane, takie żeby nic z niego nie wynikało. Myślę, że gdyby nie fundy patrzące im na ręce i zadające pytania to być może nawet byśmy się o tym nie dowiedzieli.
    Bo już z tego co widziałem co najmniej raz musieli się tłumaczyć dlaczego nie dali espi o umowach.
  • Re: ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~sens [80.238.96.*]
    Pani "Zarząd" od teraz będzie Panią Rebusową...
  • Re: ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~Izydor [46.112.80.*]
    Podpisuje to, co podsuną.
    Zauważcie godzinę zamieszczenia ESPI.
    Po ostatniej wpadce z ogłoszeniem podpisania listu intencyjnego z PGZ nikt się już nie wychyli.
  • Re: ESPI koncesja zbrojeniówka Autor: ~Nieważne [45.93.229.*]
    Szczerze, wogóle mnie już to nie dziwi a po tylu latach to te wszystkie "ESPI" i wypowiedzi zarządu mówią -> "Wiedz, że coś się dzieje ..." także dla mnie to wszystko to rekomendacja kupna i zapowiedź dobrych nowin. Wczoraj jeszcze dokupiłem pakiet więc jestem już zarobiony po uszy.
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.